beeldlogo-wit

De Huyskamer is een toegankelijk restaurant gelegen in het centrum van Gilze. Wij zijn zeven dagen in de week geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Voel je thuis bij de Huyskamer in Gilze!

Bij De Huyskamer geniet je dagelijks van een heerlijke lunch, borrel of diner. Al onze gerechten worden in onze eigen keuken bereid met verse, duurzame en lokale ingrediënten. Daarnaast schenken wij een aantal wijnen van biologische druivensoorten en eerlijk verhandelde koffie. Al deze producten komen niet alleen de smaak ten goede, ook dragen wij op deze manier een steentje bij aan een beter milieu.

LUNCH

LUNCH

MENU

BORREL

BORREL

MENU

DINER

DINER

MENU


Over ons

Tim Kusters en Wim Graafmans zijn twee Gilzenaren die in gesprek raakten over een nieuwe onderneming in het hart van hun geliefde dorp Gilze. Hun visie: een plek creëren waar gasten ongedwongen, gezellig en goed kunnen eten. Dat was de geboorte van De Huyskamer. 

De Huyskamer. Een plek waar je welkom bent voor een goede kop koffie of thee, waar je welkom bent om lekker te eten en drinken, een plek waar je je thuys voelt. Dát is De Huyskamer van Gilze. Samen met ons enthousiaste, ervaren en gedreven team staan we zeven dagen per week voor je klaar.


contact

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur ons dan een e-mail of het vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email