beeldlogo-wit

De Huyskamer is een toegankelijk restaurant gelegen in het centrum van Gilze. Wij zijn zeven dagen in de week geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Voel je thuis bij de Huyskamer in Gilze!

Bij De Huyskamer geniet je dagelijks van een heerlijke lunch, borrel of diner. Beleef onze krachtige espresso of proef onze zelfgesneden carpaccio. Heerlijk! Alle gerechten worden in eigen keuken bereid met verse, duurzame en lokale ingrediënten. Elke dag weer ontvangen wij je op gastvrije wijze zodat je de de tijd eventjes vergeet.

LUNCH

LUNCH

MENU

BORREL

BORREL

MENU

DINER

DINER

MENU


Over ons

Tim Kusters en Wim Graafmans zijn twee Gilzenaren die in gesprek raakten over een nieuwe onderneming in het hart van hun geliefde dorp Gilze. Hun visie: een plek creëren waar gasten ongedwongen, gezellig en goed kunnen eten. Dat was de geboorte van De Huyskamer. 

De Huyskamer. Een plek waar je welkom bent voor een goede kop koffie of thee, waar je welkom bent om lekker te eten en drinken, een plek waar je je thuys voelt. Dát is De Huyskamer van Gilze. Samen met ons enthousiaste, ervaren en gedreven team staan we zeven dagen per week voor je klaar.

Willem Starreveld
Willem Starreveld
Facebook.com/willem.starreveld
Lees verder
Ik woon ca 40 jaar in Gilze en nu is er eindelijk een restaurant waar je fantastisch kan dineren met ingrediënten die in geen jaren in Gilze werden geserveerd, Uitstekende prijs-kwaliteit, 5 gangen verrassingsmenu voor € 39,50 is echt een culinaire topper!
Anka van der Bruggen
Anka van der Bruggen
Facebook.com/AnkavanderBruggen
Lees verder
We hebben heerlijk gegeten!!! We werden leuk en spontaan geholpen, ook de kok kwam gezellig even aan tafel met zijn schitterend nagerecht als verrassing voor onze Jarige Jop!
Michel Slink
Michel Slink
Facebook.com/michel.slink
Lees verder
Heerlijk gegeten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Een jong en enthousiast team met prima service. Prijs/kwaliteit in prima balans. Complimenten aan gehele team en in het bijzonder: Tim, Stef, Colette en Boyd. Wij raden het een ieder aan en komen snel terug.
Dimitra Stawridis
Dimitra Stawridis
Google Reviews
Lees verder
Super leuke middag met een heerlijke lunch! Goede service, heerlijk buitenterras. Aanrader! (Translated by Google)
Charissa Broer
Charissa Broer
Google Reviews
Lees verder
Heerlijk gezellig gegeten op een bijzondere lokatie. Mooie inrichting en erg prettige bediening. Zeker de moeite om nog eens terug te gaan!
Previous
Next


Reserveer een tafel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email