Welkom bij de Huyskamer

In het centrum van Gilze vind je restaurant De Huyskamer. Hier geniet je dagelijks van een heerlijke lunch, borrel of diner. Beleef onze intense koffie of proef onze bijzondere wijnen & bieren. Heerlijk! Alle gerechten worden in eigen keuken bereid met verse en lokale ingrediënten. Bij De Huyskamer draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een snelle, perfect bereide tournedos of voor een avond lekker lang tafelen, wij zetten onvergetelijke gerechten op tafel. 

Thuis culinair uit eten
Ook wij zijn verplicht om ons restaurant tijdelijk te sluiten. Daarom kun je bij ons een wekelijks wisselend culinair 3-, 4- of 5-gangen menu voor thuis bestellen.

Culinair diner voor thuys

gamba-ceviche-2

Wij bezorgen elke week een wisselend drie, vier of vijf gangen menu aan huis! Hierbij kun je het hoofdgerecht zelf opwarmen volgens meegeleverde instructie. 

De Huyskamer Thuys

catering 3

Wil je in je eigen huyskamer, op de zaak, tijdens een feestje of elders op locatie genieten van de lekkerste gerechten zonder dat je zelf uren in de keuken hoeft te staan?

Zakelijke mogelijkheden

Vergaderen

Uniek in de regio is onze interactieve meetingroom, uitgerust met een fullservice smartboard waarmee ook je collega’s op afstand de meeting bij kunnen wonen. 

Recencies

4.6/5

BN De Stem en het Algemeen Dagblad beoordeelde ons met een

9

4,7 / 5 sterren op Google Reviews

reserveren

Kun je online geen reservering meer maken? Bel ons dan op 0161-785461 en wij vertellen je gelijk of we nog een tafel beschikbaar hebben.

Een culinair moment cadeau geven