Bourgondisch & gezellig genieten bij de Huyskamer Gilze

In het centrum van Gilze vind je De Huyskamer Gilze. In onze Huyskamer ligt de focus op gezelligheid en een optimale gastbeleving waarbij persoonlijke aandacht vanuit de bediening net zo belangrijk is als de kwaliteit van de gerechten uit de keuken. Hier geniet je van een heerlijke kop koffie, lunch, borrel of bourgondisch diner. Beleef onze vers gebrande koffie of proef bijzondere wijnen & bieren. Alle gerechten worden in eigen keuken bereid met verse & lokale ingrediënten. Bij De Huyskamer draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een snelle lunch, een cocktail op ons terras, in onze overdekte tuynkamer of voor een avond lekker tafelen, wij zorgen voor een ongelofelijke beleving.

diner

Geniet van de beste gerechten die onze chef-kok Yasin Duman en zijn keukenbrigade te bieden hebben. Van heerlijke voorgerechten tot huysgemaakte friandises bij de koffie na het diner. Bourgondisch genieten op hoog niveau.

Tuynkamer & terras

Op het terras in onze voortuyn, achtertuyn en in onze overdekte tuynkamer kun je heerlijk genieten van een kop koffie, lunch, borrel, cocktail of diner. Geniet van al het lekkers dat de zomer te bieden heeft!

Private dining

Een speciale gelegenheid vieren met familie, vrienden of met zakenrelaties kan in onze sfeervolle Spreekkamer. Hier kun je met je met maximaal 16 personen intiem genieten van een culinaire lunch of diner. 

Vrienden van De Huyskamer

Onze loyale gasten waarderen ons gemiddeld met een

9

Bekijk meer dan 500 recensies op Google

Wordt zelf ook vriend van De Huyskamer en spaar mee voor mooie kortingen bij elk bezoek!