Bourgondisch & gezellig

In het centrum van Gilze vind je restaurant De Huyskamer. In onze Huyskamer ligt de focus op gezelligheid en een optimale gastbeleving. Wij vinden persoonlijke aandacht vanuit de bediening net zo belangrijk als de kwaliteit van de gerechten uit onze keuken. Bij ons geniet je dagelijks van een kop koffie, een heerlijke lunch, borrel met vrienden of een bourgondisch diner. Alle gerechten worden met veel aandacht in eigen keuken bereid met verse en lokale ingrediënten. Bij De Huyskamer draait alles om beleving. Of je nu komt voor een snelle lunch, een cocktail op ons terras, in onze overdekte tuynkamer of voor een avond lekker tafelen, wij zorgen voor een ongelofelijke ervaring.

diner

Geniet van de beste gerechten die onze chef-kok Yasin Duman en zijn keukenbrigade te bieden hebben. Van bijzondere voorgerechten tot huysgemaakte friandises bij de koffie na het diner. Bourgondisch genieten op hoog niveau.

Borrelterras

Je kunt dagelijks op het terras genieten van een kop koffie, lunch, borrel of diner. Bestellen kan ook via onze QR code op tafel. Zijn we even uit het zicht en is je glas leeg? Dan bestel je gewoon zelf een nieuw drankje of hapje! 

Private dining

Een speciale gelegenheid vieren met familie, vrienden of met zakenrelaties kan in onze sfeervolle Spreekkamer. Hier kun je met je met maximaal 16 personen intiem genieten van een culinaire lunch of diner. 

Vrienden van De Huyskamer

Onze loyale gasten waarderen ons gemiddeld met een

9

Bekijk meer dan 500 recensies op Google

Wordt zelf ook vriend van De Huyskamer en spaar mee voor mooie kortingen bij elk bezoek!