High wine & high beer

High wine / high beer

Heb je binnenkort afgesproken met vrienden en is het hoognodig tijd om heerlijk bij te kletsen onder het genot van een borrel en lekkere hapjes? Wij brengen de bekende High Wine en High Beer naar een heel nieuw culinair niveau! Dit gezellige moment leent zich perfect voor een gezellig samenzijn met goede vrienden & familie.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

High beer

Tripel LeFort

Tijdens een high beer geniet je van verschillende speciaalbieren, waaronder onze eigen gebrouwen bieren. Wij serveren we heerlijke hartige hapjes die perfect bij het gekozen speciaalbier passen.

Ontvangst
Met een proefglas Huyskamer bier met olijfjes
***
Aanvang High Beer
Drie glazen bijzondere bieren met bijpassende hapjes. Per gang wordt uitleg gegeven over de speciaalbieren en de combinatie met het hapje

23,50 p.p. 

Maandag t/m zondag tussen 15:00 en 17:00 uur. Te boeken vanaf 2 personen. Uitsluitend op reservering via telefoon of per mail.

High wine

wijnproeverij inschenken

Spreek je binnenkort af met vrienden of familie en zoek je nog een leuke locatie? Tijdens een high wine bij De Huyskamer geniet je van heerlijke wijnen en huysgemaakte hartige gerechtjes.

Ontvangst
Met een glas bubbels met olijfjes
***
Aanvang High Wine
Drie glazen bijzondere wijnen met bijpassende hapjes. Per gang wordt uitleg gegeven over de wijn en de combinatie met het hapje

23,50 p.p.

Maandag t/m zondag tussen 15:00 en 17:00 uur. Te boeken vanaf 2 personen. Uitsluitend op reservering via telefoon of per mail.