Beste restaurant Gilze Rijen Tilburg Breda

Of je nu met de fiets door Brabant wil touren, opzoek bent naar het beste restaurant of een speciale vergaderlocatie: bij De Huyskamer staan we voor je klaar! De grootte van de groep maakt niet, evenals de leeftijden. We zijn een restaurant dat iedereen op elk moment van de dag bediend. Dus zocht u het beste restaurant Hilvarenbeek, zoek dan niet verder!

Beste restaurant Gilze Rijen Tilburg Breda

Het beste van het beste

En daardoor kennen we alle kneepjes van het horeca vak. Je kan bij ons lunchen in de omgeving van Van der Valk Hotel Gilze Tilburg en de natuurlijke omgeving waardoor je heerlijk tot rust komt. Buiten de deur eten was nog nooit zo letterlijk en ontspannend. We maken de hele dag door de lekkerste gerechten voor de lunch en het diner. Tussendoor bent u ook altijd welkom voor een borrel. En als het niet zo’n lekker weer is kan u natuurlijk ook terecht in ons sfeervolle restaurant voor net zo’n lekkere gerechten! Ook in onze tuinkamer (overdekte veranda) is het heerlijk bourgondisch vertoeven!

Van lunch tot diner

Niets gaat boven een lunch in de zon. En al helemaal niet als dat zo dicht bij huis te vinden is. Het enige wat u hoeft te doen is op ons terras te zitten en bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat alles voor de rest op rolletjes verloopt. Lunchen in de natuur is de perfecte manier om tussen alle drukte door even te ontspannen en de rest van de dag voldaan door te komen.

Maar ook als u later op de dag langs wil komen verwelkomen we u nog net zo graag! Heerlijk dineren en daarna borrelen. De Huyskamer is de ideale locatie voor een geslaagde avond.

We staan voor je klaar!

Dus kom naar De Huyskamer Gilze om zeker te weten dat aan al je wensen wordt voldaan! We durven zelfs te stellen dat we het beste restaurant in Gilze Rijen Tilburg Breda zijn. En dat bewijzen we graag tijdens een culinair diner, lunch in de buitenlucht of met onze service waardoor jouw zakelijke meeting vlekkeloos verloopt.