switch language

DutchEnglishGerman

Op zoek naar een mooie trouwlocatie tussen Tilburg & Breda?

Lief bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Bij het zoeken naar een trouwlocatie is het natuurlijk belangrijk dat jullie je thuys voelen en er een goed gevoel bij hebben. Wij denken graag met jullie mee om het van top tot teen met jullie door te spreken en een perfecte bruiloft te verzorgen. Jullie krijgen een persoonlijke in-huys bruiloftsplanner waarmee jullie alles kunnen bespreken en zij zal er voor zorgen dat het een bijzondere en persoonlijke dag wordt die jullie gasten nooit meer zullen vergeten.

Trouwen in Gilze

Midden in het centraal gelegen Brabantse dorp Gilze vind je een jaren 50 pand, met een verborgen tuin en prachtige Tuynkamer. Een romantische trouwlocatie om een van de mooiste momenten in je leven te vieren.

Ceremonie

Onze Achtertuyn in het dorpscentrum van Gilze is perfect voor een intieme ceremonie, geef het ja-woord in een oase van rust met onze hortensia’s op de achtergrond, (live) muziek naar jullie smaak en de zon schijnend door de bomen heen.

PROOST!

Eerst de taart aansnijden of liever meteen het glas heffen op jullie liefde? We denken graag met jullie mee over het eerste proost moment als bruidspaar. Na het proostmoment is het mogelijk om de trouwfoto’s te laten maken in de Pastorietuin, een historische en karakteristieke tuin terwijl de gasten zich klaarmaken voor het diner en genieten van een uitgebreide borrel.

Huwelijksnacht

Om je bruiloft compleet te maken bieden wij de mogelijkheid om te overnachten bij een Bed & Breakfast in de buurt. Wij zorgen voor stijlvol vervoer vanaf De Huyskamer naar jullie gekozen Bed & Breakfast om de dag perfect af te sluiten.

Maak een afspraak voor een offerte

Enthousiast geworden? Dan ben je van harte welkom voor een kop koffie! Wij bespreken graag jullie persoonlijke wensen en maken een offerte op maat. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, of bel met ons via 0161-785461.

    Schrijf me in voor de nieuwsbrief van De Huyskamer. Ik geef daarmee toestemming om hier mijn e-mailadres voor te gebruiken.