switch language

DutchEnglishGerman

Feesten & partijen

Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen. Alhoewel, hoe heerlijk is het als wij dat gewoon voor je doen? Er zijn misschien wel duizend redenen om feest te vieren en dit kan allemaal bij De Huyskamer! Onder andere is onze recent verbouwde Tuynkamer met open zicht naar onze groene achtertuin uitermate geschikt als bijzondere locatie voor elke gelegenheid. Of het nu een (huwelijks)jubileum, bedrijfsfeest, reünie, babyshower, familiefeest of een verjaardag betreft, wij maken overal een volledig ontzorgt feestje van! Zo kun je zelf volledig genieten van alle genodigden op deze dag. Onze chefs denken graag met je mee over de culinaire invulling van de gelegenheid, zo gaat iedereen met een voldaan gevoel naar huis. 

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon 0161-785461 of vraag meteen online een offerte aan.

Benieuwd naar onze private dining mogelijkheden? Lees hier verder »

Maak een afspraak voor een offerte

Enthousiast geworden? Dan ben je van harte welkom voor een kop koffie! Wij bespreken graag jullie persoonlijke wensen en maken een offerte op maat. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, of bel met ons via 0161-785461.

    Schrijf me in voor de nieuwsbrief van De Huyskamer. Ik geef daarmee toestemming om hier mijn e-mailadres voor te gebruiken.