Een perfect verzorgd diner

Ben je aan de beurt voor het organiseren van een afdelingsuitje of wil je je verjaardag relaxed buiten de deur vieren? De Huyskamer in Gilze is de ideale locatie voor een sfeervol groepsdiner.

Mogelijkheden met gezelschappen

Organiseer je een personeelsuitje of wil je je verjaardagsdiner geheel ontzorgt buiten de deur vieren? Wil je een groepsdiner of -lunch organiseren of reserveren in de buurt van Tilburg? Bij De Huyskamer in Gilze ben je van harte welkom! Bij ons kun je heerlijk culinair eten of borrelen met een gezelschappen van elk formaat.

Private dining

Benieuwd naar onze private dining mogelijkheden? Lees hier verder »

Dagelijks te boeken met gezelschappen:

Kraak de kist van Bisschop de Vet

Kraak de kist van Bisschop de Vet is een spel waarbij je als groep op pad gaat om te achterhalen welke cijfercombinaties er nodig zijn om de kist van Bisschop de Vet te kunnen openen en de inhoud te kunnen bemachtigen.

Een interactief spel door gilze​

Meer informatie »
5/5

Afternoon wine & afternoon beer

Heerlijk genieten van een een mooi glas wijn of een heerlijk speciaalbiertje, begeleidt door culinaire hapjes. Ideaal voor grote gezelschappen!
5/5

Schilderworkshop

Creatieve schilderworkshops voor vrijgezellenfeesten, familie uitjes, teamuitjes of andere feestjes. Dagelijks te boeken in samenwerking met lokale kunstenaar Gerard Kamphuis

www.lekkerschilderen.nl

Meer informatie »
5/5

Geniet met grote gezelschappen in onze schitterende achtertuyn!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email