Afternoon...

Bij restaurant De Huyskamer in Gilze kun je met groepen & gezelschappen genieten van een heerlijke Afternoon Tea, High beer, of High Wine. Wil je bij ons komen genieten? Neem voor meer informatie voor vrijblijvend groepen contact met ons op »

Afternoon Tea

Gezellig bijkletsen met familie of vriendinnen? Iets te vieren? Kom dan genieten van een Afternoon Tea! Onze Afternoon Tea wordt vaak in de middag geserveerd. Geniet van verschillende soorten thee en eet daarbij allerlei heerlijke hapjes. Wij serveren onder andere scones, quiche, sandwiches en nog veel meer. Deze bourgondisch Brabantse Afternoon Tea is een heerlijk momentje tussen de lunch en het diner in. Zak onderuit in een comfortabele stoel en geniet al kletsend met goed gezelschap van de lekkernijen.

Binnenkort meer informatie over onze Afternoon Tea.

Afternoon Wine

Spreek je binnenkort af met vrienden of familie en zoek je nog een leuke locatie? Tijdens een Afternoon Wine bij De Huyskamer geniet je van heerlijke wijnen en huysgemaakte hartige gerechtjes. 

Meer informatie over onze afternoon wine »

Afternoon Beer

Heb je binnenkort afgesproken met vrienden en is het hoognodig tijd om heerlijk bij te kletsen onder het genot van een borrel en lekker hapjes? Kom dan genieten van een sfeervolle Afternoon Beer bij De Huyskamer in Gilze. Dit gezellige biermoment leent zich perfect voor een gezellig samenzijn met uw goede vrienden & familie.

Tijdens een Afternoon Beer geniet je van verschillende speciaalbieren, waaronder onze eigen gebrouwen bieren. Bij onze Afternoon Beer maken de typische ‘High Tea hapjes’ plaats voor hartige hapjes die perfect bij de borrel passen.

Meer informatie over onze afternoon beer »

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
0