Dat willen we thuys met jullie vieren!

We kunnen jullie dit jaar helaas niet uitnodigen voor een feestje… MAAR! Om toch een gezellig borrelmoment met jullie te creëren hebben we een heerlijke wijn/spijs- en bier/spijspakketten samengesteld! Deze pakketten worden vergezeld met heerlijke bijpassende huysgemaakte gerechtjes bij elke gang, precies zoals je van ons gewend bent 🙂

De gerechtjes worden door onze chefs perfect bereid en mooi opgemaakt geleverd. Thuys mag u ze op kamertemperatuur serveren. Alle gerechten worden geserveerd als ‘voorgerecht portie’ en kunnen als avondmaaltijd worden gezien. Aan de hand van een filmpje leggen wij de wijn/spijscombinaties en de bier/spijscombinaties uit. 

Met deze actie hopen we u toch een beetje het ‘Huyskamer-gevoel’ mee te geven en heffen we op zondag 17 mei graag samen met jullie het glas op nog veel meer mooie momenten!

Bestellen en betalen kan online via deze pagina. Eventuele allergieën kun je doorgeven bij “bestelnotities” tijdens het afrekenen. Wij houden hier graag rekening mee! Het is niet mogelijk om met een cadeaubon van De Huyskamer te betalen. Wij bezorgen gratis in Gilze. Voor bestellingen buiten Gilze rekenen wij €5,- bezorgkosten. Dit wordt achteraf verrekend door middel van een betaalverzoek.

Bestel hier je bier/spijspakket:

Bestel hier je wijn/spijspakket:

Het is ook mogelijk alléén de gerechtjes te bestellen. Ben je met drie of vier personen en vind je één fles wijn per soort genoeg? Bestel dan naast het wijn/spijspakket het pakket ‘Wijn/spijsgerechtjes zonder flessen wijn’ voor € 15,00.