Kerstmis 2023

Culinair & bourgondisch genieten bij De Huyskamer Gilze

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Kerstmis! Het belooft dit jaar weer een spektakel te worden vol met culinaire verwennerijen van onze chef-kok Yasin Duman. In een aantal verschillende gangen presenteren we op Eerste en Tweede Kerstdag onze visie op lekker eten tijdens een vier gangen kerstlunch of een zes gangen kerstdiner. Dit wil je écht niet missen. 

Op 24 december, Kerstavond, vieren wij zelf Kerstmis en zijn wij van 10:00 uur tot 15:00 uur geopend voor koffie en lunch.

Vier gangen kerstlunch
25 & 26 december 2023

Wanneer:
Eerste en Tweede Kerstdag op reservering.

Ontvangst:
Om 11:30 uur ontvangen wij jullie met een aantal heerlijke amuses. Vanaf 12:00 uur serveren wij de eerste gang. Om 15:30 uur is de culinaire middag ten einde en kan er eventueel nog nagenoten worden in onze verwarmde tuynkamer.

Menu:

Amuses van ’t huys

•  •  •

Coquille
Royal Belgian kaviaar | mandarijn | avocado | mango

Ravioli van ricotta & spinazie
Verse truffel | hazelnoot | champagne

Hert
Pastinaak | vanille | veenbes

Pré dessert
Champagne

Mango & kokos
Honeycomb | passievrucht | kiwi

•  •  •

€ 49,- p.p.

Zes gangen Kerstdiner
25 & 26 december 2023

Wanneer:
Eerste en Tweede Kerstdag op reservering.

Ontvangst:
Om 18:30 uur ontvangen wij jullie met een aantal heerlijke amuses. Vanaf 19:00 uur serveren wij de eerste gang.

Menu:

Amuses van ’t huys

•  •  •

Coquille
Royal Belgian kaviaar | mandarijn | avocado | mango

Kreeft
Savooiekool | gebrande prei | bisque schuim

Ravioli van ricotta & spinazie
Verse truffel | hazelnoot | champagne

Eendenborst
Sesam | amandel | kers | rode port

Hert
Pastinaak | vanille | veenbes

Pré dessert
Champagne

Mango & kokos
Honeycomb | passievrucht | kiwi

•  •  •

€ 72,50 p.p.

Kids Kerstmenu
25 & 26 december 2023

Amuses van ’t huys

•  •  •

Klein tomatensoepje

Carpaccio met truffelmayonaise

Frietjes met kipstrips of poffertjes

Twee bollen vanille ijs met slagroom

•  •  •

€ 24,50 p.p.