Kerstmis vier je bij
De Huyskamer Gilze

Culinair genieten op het hoogste niveau

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Kerstmis! Het belooft dit jaar een spectaculaire avond te worden vol met culinaire verwennerijen en interactie met de keuken. In zes verschillende gangen presenteren we je onze visie op lekker eten. Dit wil je écht niet missen. 

Op Kerstavond vieren wij zelf Kerstmis en zijn wij tot 17:00 uur geopend.
Eerste en Tweede Kerstdag zijn wij geopend voor diner. Op beide dagen serveren wij alléén onderstaand Kerstmenu.

Programma Eerste en Tweede Kerstdag:
17:30 uur – Ontvangst met amuses en een aperitief van het huys in onze tuynkamer.
18:00 uur – aanvang 6-gangen Kerstdiner in het restaurant.

Reserveren voor eerste of tweede kerstdag?
0161-785461

Menu

Aperitief & amuses
Twee culinaire amuses en een aperitief geserveerd in onze tuynkamer

* * *
Kabeljauw
Lavas | cacao | shiso leave

* * *
Koningsboleet
Rode kool | aardappel | comté

* * *
Coquille
Pata Negra | morille | kaffir limoen

* * *
Ree
Schorseneer | wilde paddenstoelen | rozemarijn

* * *
Taleggio
Crème brûlée | hangop | rode bes

* * *
Citrus
Vijg | mokka | Buddha’s finger

€ 72,50 p.p.

Allergieën en dieetwensen graag telefonisch bij de reservering aangeven.