Menu

De passie van Chef & eigenaar Tim Kusters en sous-chef Stef Claassen is om met lokale streekproducten een heerlijk gerecht te maken. Onze ingrediënten halen we bij lokale boeren, bij tuinders in de regio en zelfs bij de slager in ons eigen dorp. Dat proef je. Zo snijden wij onze carpaccio van het Lakenvelder rund. Deze koeien grazen op de weilanden in Gilze en omstreken. Onze menukaart bestaat uit dagverse producten die in het seizoen op de markt verkrijgbaar zijn.

Naast onze uitgebreide à la carte kaart serveren wij ‘s avonds een 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu met seizoensgebonden specialiteiten van de chef. 

steftim

Wij werken bij De Huyskamer graag met lokale streekproducten. Van Brabantse boeren, de slager in ons eigen dorp, tuinders in de regio en andere lokale bedrijven. Verse kruiden kweken we zelf in onze achtertuin. Als die mooie Brabantse producten toveren wij om tot een heerlijk gerecht. Dát noemen wij genieten! Bekijk hieronder ook eens onze menukaarten. 

Tim Kusters

-

Chef, eigenaar
Stef Claassen - Sous-chef

Brood lunch

LUNCHKAART

4

BORRELKAART

DSC_0315

DINERKAART

Aardbeiendessert

DESSERTKAART

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email