Menu

De passie van Chef Tim is om met lokale streekproducten een heerlijk gerecht te maken. Onze ingrediënten halen we bij lokale boeren, bij tuinders in de regio en zelfs bij de slager in ons eigen dorp. Dat proef je. Zo snijden wij onze carpaccio van het Lakenvelder rund. Deze koeien grazen op de weilanden in Gilze en omstreken. Onze menukaart bestaat uit dagverse producten die in het seizoen op de markt verkrijgbaar zijn.

Naast onze à la carte kaart serveren wij ‘s avonds een 3-gangen seizoenmenu voor 29,50 of een 4-gangen seizoenmenu voor 34,50. Wil je je echt laten verrassen? Kies dan voor ons verrassingsmenu met seizoensgebonden specialiteiten van de chef. In een aantal gangen naar keuze kun je je laten verrassen door de culinaire specialiteiten uit de keuken.

Chef Tim Kusters

“Het is helemaal niet nodig om dure producten te gebruiken om een lekker gerecht te maken. Wij werken bij De Huyskamer graag met lokale streekproducten. Van Brabantse boeren, de slager in ons eigen dorp, tuinders in de regio en andere lokale bedrijven. Verse kruiden kweken we zelf in onze achtertuin. Als die mooie Brabantse producten toveren wij om tot een heerlijk gerecht. Dát noemen wij genieten! Bekijk hieronder ook eens onze menukaarten. 

Tim Kusters

-

Chef, eigenaar

Brood lunch

LUNCHKAART

borrel

BORRELKAART

Entrecote Tim

DINERKAART

Aardbeiendessert

DESSERTKAART

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
WhatsApp chat