De passie van Tim Kusters, eigenaar en kookgek, is om met pure, lokale en verse streekproducten een heerlijk gerecht te maken. Samen met zijn geweldige en enthousiaste team onder leiding van chef-kok Yasin Duman maken we wekelijks de meest verrassende gerechten.
Onze ingrediënten halen we zo veel mogelijk bij lokale boeren, bij tuinders in de regio en bij de slagers in ons eigen dorp. Vlees, vis, groenten, het moet allemaal top zijn.
Bij De Huyskamer draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een snel, perfect bereid stuk vlees of voor een avond lekker lang tafelen, wij zetten onvergetelijke gerechten op tafel.
Naast onze à la carte kaart serveren wij ‘s avonds een drie-, vier-, vijf- of zes gangen menu met culinaire specialiteiten van chef Yasin.
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van unieke evenementen, speciale aanbiedingen, nieuwe gerechten en nog veel meer!
In het centrum van Gilze vind je De Huyskamer. In onze Huyskamer ligt de focus op gezelligheid en een optimale gastbeleving. Wij vinden persoonlijke aandacht vanuit de bediening net zo belangrijk als de kwaliteit van de gerechten uit onze keuken. Bij ons geniet je dagelijks van een kop koffie, een heerlijke lunch, borrel met vrienden of een bourgondisch diner.
Honden zijn van harte welkom op onze terrassen en in onze overdekte tuynkamer. Binnen zijn honden volgens de Nederlandse wetgeving niet toegestaan in verband met onze open keuken. Assistentiehonden zijn uitgezonderd.