Menu

De passie van Chef & eigenaar Tim Kusters en sous-chef Stef Claassen is om met lokale streekproducten een heerlijk gerecht te maken. Onze ingrediënten halen we bij lokale boeren, bij tuinders in de regio en zelfs bij de slager in ons eigen dorp. Dat proef je. Zo snijden wij onze carpaccio van het Lakenvelder rund. Deze koeien grazen op de weilanden in Gilze en omstreken. Onze menukaart bestaat uit dagverse producten die in het seizoen op de markt verkrijgbaar zijn.

Naast onze uitgebreide à la carte kaart serveren wij ‘s avonds een 3, 4 of 5-gangen culinair verrassingsmenu met seizoensgebonden specialiteiten van de chef.

steftim

Wij werken bij De Huyskamer graag met lokale streekproducten. Van Brabantse boeren, de slager in ons eigen dorp,
tuinders in de regio en andere lokale bedrijven. Verse kruiden, minigroenten en fruitsoorten kweken we zelf in onze achtertuin. Dat is genieten!

Tim Kusters

-

Eigenaar, chefkok
Stef Claassen - Sous-chef

Lunchkaart

Lunchkaart

MENU

Borrelkaart

Borrelkaart

MENU

Dinerkaart

Dinerkaart

MENU

Dessertkaart

Dessertkaart

MENU
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email