Dinerkaart

In verband met de horecasluiting bezorgt De Huyskamer elke week een wisselend culinair 3- of 4-gangen menu aan huis! Een heerlijk voor- hoofd- en nagerecht voor € 27,50 p.p. Hierbij kun je thuis het hoofdgerecht gemakkelijk zelf opwarmen volgens meegeleverde instructie. Het menu is uit te bereiden met een dagverse huysgemaakte soep als tussengerecht (+ 5,-). Bestellen of meer informatie via 0161-785461.

Daarnaast bezorgen wij heerlijke warme schotels en diverse broodjes, soepen, salades en meer aan huys!

Verrassingsmenu

Laat je in een aantal gangen verrassen door creatieve gerechten van onze keukenbrigade. 

Drie gangen     35
Vier gangen     43
Vijf gangen      49
Zes gangen     55

Bijpassende bieren per gang     4
Bijpassende wijnen per gang     5

Lekker vooraf

Vers afgebakken Italiaans breekbrood
Van Vromans Bakkers met Italiaanse kruiden en drie soorten smeersels. | 5,5

Huysgemarineerde olijven
Een schaaltje met heerlijke gemarineerde olijven. | 4

Pata Negra
Plankje dun gesneden Ibérico ham vers van het mes. | 80 gram | 8

Voorgerechten

Wafel van raz-el-hanout
Limoen | pinda | kimchi van knolselderij | schuim van gele curry | 11,5
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre

Langzaam gegaard buikspek
Oosters gelakt | krokante nori | rendang | heldere bouillon | taugé | 14
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre

Gamba & avocado
Kokos | limoen | zoetzure ui | knoflook | vinaigrette van bosui & citrus | 12
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre

Paling in ’t groen
Gebrande coquille | doperwt | wasabi | gezouten snijboon | vinaigrette van kervel | 13
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre

Steak Tartare van ossenhaas
Truffel | mosterdzaadjes | radijs | eidooier | cornichon | 13
Tip: met eendenlever | 3,5
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre

Soep

Soep van de dag
Dagelijks wisselende huysgemaakte soep | 6

Salade

Salade van het seizoen
Vis | vlees | of vegetarisch | 12,5

Hoofdgerechten

Tarte tatin van gekaramelliseerde sjalot
Witlof | sjalot | hazelnoot | zoetzure beukenzwam | schuim van Grand Marnier | 19,5

Entrecote
Pomme Dauphine | aubergine | jus van rode port | 24

Ree
Rode kool | compote van appel | jus van steranijs & speculaas | 28

Beef Wellington 6.0
Ossenhaas | truffel | knolselderij | duxelles | bladerdeeg | Parmaham | jus van rood fruit | 25

Zacht gegaarde kalfsnek
Terrine | nootmuskaat | zoetzure bloemkool | Hollandaisesaus | 23

Vis 1
Terrine | nootmuskaat | zoetzure bloemkool | Hollandaisesaus | 21

Vis 2
Terrine | nootmuskaat | zoetzure bloemkool | Hollandaisesaus | 21

Verrassingsgerecht
Vis of vlees | 24,5
Vegetarisch | 19

Kids

Voor kinderen hebben we altijd verse frieten met een frikandel, kroket of kipchunks in huys. Ook is er de mogelijkheid om een klein soepje of een kleine salade te bestellen. Voor de echte avonturiers bereiden we ook graag een lekker bordje vis of vlees.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email