Dinerkaart

Voorgerechten

Voorgerechten worden geserveerd met ambachtelijk brood van Vromans Bakkers uit Gilze met boter.

Carpaccio van Gils Lakenvelderrund 
Romige truffelmayo | rucola | Parmezaanse kaas | 9,95

Oosterse Kingfish
Asperge | krokante wonton | sesam | 11,50

Buikspek
Rivierbaars | venkel | sjalot | witte wijn | 10,50

Gebakken Coquilles
Wortel | gerookte BBQ eend | 11,50

Steak tartaar van gerookte paprika
Gedroogde olijf | rode ui | feta | rode peper | 9,50

Soepen

Soepen worden geserveerd met een vers broodje van Vromans Bakkers uit Gilze.

Soep van het seizoen | 6,00

Tomatensoep
Pomodori tomaten | peterselie | 5,00

Romige vissoep
Met dagverse vis en schaaldieren | 6,00

Salades

Geserveerd met ambachtelijk brood van Vromans Bakkers uit Gilze. Een salade als hoofdgerecht? +3,50

Caesar salade met zacht gegaarde kip
Romeinse sla | krokante spek | caesardressing | 12,50

Salade surf & turf (warm)
Ossenhaas | gamba’s | oosterse groenten | noedels | 12,50

Salade geitenkaas
Krokant spek | peer | walnoten | cherrytomaat | 12,50

Hoofdgerechten

Gegrilde kalfslende
Oma Jo’s aardappelkroket | crème van zoete aardappel | bimi | jus van truffel | 19,50

Entrecote
Van Hollands rund | knolselderij | zwarte knoflook | jus van tijm | 22,50

Beef Wellington 2.0
Rosé gebakken tournedos | champignon | korstdeeg | parmaham | rode portsaus | 23,00

Kabeljauw
Brabantse aardappel | cherrytomaat | venkel | saus van sambuca | 19,00

Rode Mul 
Asperges | limoen | prei | beurre blanc | 18,50

Zeebaars
Courgette | peterselie | parelcouscous | saus van tomaat en basilicum | 18,50

Pompoenrisotto
Gefrituurde salie | beurre noisette | pompoenpit | 17,5O

Verrassingsmenu

Laat je verrassen door de culinaire specialiteiten uit de keuken. Geef door waar je niet van houdt en wij gaan voor je aan de slag!

3-gangen 32,50
4-gangen 36,50
5-gangen 39,50

Kids

Voor kinderen hebben we altijd verse frieten met een frikandel, kroket of kipchunks in huys. Ook is er de mogelijkheid om een klein soepje of een kleine salade te bestellen. Voor de echte avonturiers bereiden we ook graag een lekker bordje vis of vlees.

Huyskamer aspergemenu

3-gangen 29,50
4-gangen 34,50

Bij voorgerechten krijg je ambachtelijk brood van Vromans Bakkers uit Gilze. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met zelfgemaakte frieten met mayonaise.

Gedroogde Parmaham
Witte asperge | sinaasappel | dragon | 65 graden ei
* * *
Romige aspergesoep
Peterselie | crouton | truffel
* * *
Rosé gebakken sukade
Hollands rund | witte asperges | knolselderij | jus van tijm
óf
Kabeljauw
Romige risotto | roomkaas | cherrytomaat | witte asperge
* * *
Aardbeien & chocolade
Panacotta van zoete asperge | aardbeiensorbet | crumble

Gerechten en prijzen op deze pagina kunnen afwijken. Wij werken met seizoensgebonden producten.

Lunchkaart

Borrelkaart

Dessertkaart

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email