Verrassingsmenu

Laat je in een aantal gangen verrassen door creatieve gerechten van onze keukenbrigade. 

Drie gangen     35
Vier gangen     42
Vijf gangen      47
Zes gangen     52

Bijpassende bieren per gang     4
Bijpassende wijnen per gang     5

Voorgerechten

Tomaat & yoghurt
IJs van yoghurt & zwarte peper | popcorn | bleekselderij | jus van tomaat & braam | 11,5

Buikspek & langoustine
Bereidingen van wortel | gepofte quinoa | 12

Pata Negra (Jamón Ibérico)
Bitterbal van Old Amsterdam | truffel | radijs | 15

Sashimi van zalm
Zwarte knoflook | wasabi crunch | venkel | vinaigrette van gerookte dragon | 12

Rundercarpaccio van Gils Lakenvelderrund
Truffel | rucola | Parmezaanse kaas | 11
Tip: met eendenlever | 3,5

Soepen

Gegrilde groentesoep
Room | oregano | 5

Soep van de dag
Vraag de bediening om meer informatie | 6

Vers afgebakken Italiaans breekbrood
Van Vromans Bakkers uit Gilze met smeersels | 5,5

Salade

Salade van het seizoen
Vis | vlees | of vegetarisch | 12,5

Hoofdgerechten

Rendang van spitskool
Krokante tortilla | rode peper olie | 19

Thaise groentecurry
Kokos | cashewnoot | schuim van mango | 19

Bavette
Crème van paprika | hasselback potato | jus van Jack Daniels Honey Tennessee | 23

Beef Wellington 4.0
Ossenhaas | koolrabi | champignon | Parmaham | jus van Amaretto | 25

Lamsrack
Zoete aardappel | stoof van lam | asperge | jus van tijm & rozemarijn | 26

24 uur gegaard livarvarken
Kerrie | coquille | knolselderij | pinda | jus van sereh | 24

Regenboogforel
Avocado | artisjok | gepoft spek | schuim van Bacardi lemon | 21

Roodbaars
Koolraap | mierikswortel | asperge | schuim van gele curry | 21

Surprisegerecht
Vis of vlees | 24,5   
Vegetarisch | 19


Hoofdgerechten worden geserveerd met voldoende huysgemaakte frieten voor het hele gezelschap. Extra portie frieten: normaal 2,50 – groot 4,50

Kids

Voor kinderen hebben we altijd verse frieten met een frikandel, kroket of kipchunks in huys. Ook is er de mogelijkheid om een klein soepje of een kleine salade te bestellen. Voor de echte avonturiers bereiden we ook graag een lekker bordje vis of vlees.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email