Dinerkaart

Verrassingsmenu

Laat je in een aantal gangen verrassen door creatieve gerechten van onze keukenbrigade. 

Drie gangen     35
Vier gangen     42
Vijf gangen      47
Zes gangen     52

Bijpassende bieren per gang     4
Bijpassende wijnen per gang     5

Lekker vooraf

Vers afgebakken Italiaans breekbrood
Van Vromans Bakkers uit Gilze met boters en smeersels | 5,5

Gemarineerde Kalamata olijven | 4

Voorgerechten

Duo van geitenkaas
Crème van pompoen | whisky | hazelnoot | krulandijvie | vinaigrette van kerrie | 10
Biertip: Maredsous Blond
Wijntip: Rumores Sauvignon Blanc

Rouleaux van parelhoen met Pata Negra
Witlof | sinaasappel | gerookte amandelen | schuim van Cointreau | 12
Biertip: Saison Dupont
Wijntip: Weingut Forstreiter Grüner Veltliner

Kabeljauw met truffel
Zacht gegaard | Parmezaanse kaas | vinaigrette van Madeira | 14
Biertip: Jopen Adriaan Wit
Wijntip: Viña Cobos Chardonnay

Terrine van kalf & tonijn
Amsterdamse ui | mosterd | cornichon | vinaigrette van gember | 13
Biertip: Saison Dupont
Wijntip: Rumores Sauvignon Blanc

Steak tartare van ossenhaas
Truffel | mosterd | radijs | eidooier | Parmezaanse kaas | cornichon | 13
Tip: met eendenlever | 3,5
Biertip: Lefort Tripel
Wijntip: Weingut Forstreiter Grüner Veltliner

Soepen

Romige mosterdsoep
Aardappelkaantjes | 6

Soep van de dag
Dagelijks wisselende huysgemaakte soep | 6

Salade

Salade van het seizoen
Vis | vlees | of vegetarisch | 12,5

Hoofdgerechten

Knolselderij
Gepekeld en gebrand | oerbiet | vanille | saus van vadouvan | 19
Biertip: Lowlander Ginger & Kaffir Lime
Wijntip: Viña Cobos Chardonnay

Duo van wild zwijn
Rouleaux en gegrilde rib | pompoen | compote van appel | jus van calvados | 23
Biertip: Lefort Tripel
Wijntip: Viña Cobos Chardonnay of
Elio Perrone Barbera d’Asti Superiore

Kalfsentrecote
Kruidenkorst | pastinaak | winterwortel |
jus van bockbier | 23
Biertip: Vraag naar ons bockbier op de tap
Wijntip: Viña Cobos Malbec

Beef Wellington 5.0
Ossenhaas | aardpeer | truffel duxelles |
bladerdeeg | Parmaham | jus van brandy | 25
Biertip: Rodenbach Grand Cru
Wijntip: Elio Perrone Barbera d’Asti Superiore

Zwezerik & gamba
Peterseliewortel | kokos ratatouille | pistache | schuim van peterselie | 23
Biertip: Maredsous Blond
Wijntip: Weingut Forstreiter Grüner Veltliner

Zeebaars ‘garam masala’
Bloemkool | Indiase kurkuma | chutney van mango en gember | schuim van limoenblad | 21
Biertip: Saison Dupont
Wijntip: Viña Cobos Chardonnay

Tarbot
Knolselderij | zeekraal | venkel | schuim van Sambuca | 21
Biertip: Texels Skuumkoppe
Wijntip: Weingut Forstreiter Grüner Veltliner

Verrassingsgerecht
Vis of vlees | 24,5   
Vegetarisch | 19

Kids

Voor kinderen hebben we altijd verse frieten met een frikandel, kroket of kipchunks in huys. Ook is er de mogelijkheid om een klein soepje of een kleine salade te bestellen. Voor de echte avonturiers bereiden we ook graag een lekker bordje vis of vlees.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email