Dinerkaart

Laat je in een aantal gangen verrassen door creatieve gerechten van onze keukenbrigade. 

Drie gangen     35
Vier gangen     43
Vijf gangen      49
Zes gangen     55

Wijn- & bierarrangement

                                            
Drie gangen         16           13
Vier gangen         21           16
Vijf gangen          26           20
Zes gangen         31           24

Aperitief

Vers afgebakken Italiaans breekbrood
Van Vromans Bakkers met Italiaanse kruiden en drie soorten smeersels | 5,5

Huysgemarineerde olijven
Een schaaltje met heerlijke gemarineerde olijven | 4

Pata Negra
Plankje dun gesneden Ibérico ham vers van het mes | 80 gram | 8

Voorgerechten

Wafel van ras-el-hanout
Limoen | pinda | kimchi van knolselderij | schuim van gele curry | 11,5
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre

Gebakken eendenlever
Krokante nori | rendang | heldere bouillon | taugé | 15
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre

Gamba & avocado
Kokos | limoen | zoetzure ui | knoflook | vinaigrette van bosui & citrus | 12
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre

Paling in ’t groen
Gebrande coquille | doperwt | wasabi | gezouten snijboon | vinaigrette van kervel | 13
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre

Steak tartare van ossenhaas
Truffel | mosterdzaadjes | radijs | eidooier | cornichon | 13
Tip: met eendenlever | 3,5
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre

Soep

Soep van de dag
Dagelijks wisselende huysgemaakte soep | 6

Salade

Salade van het seizoen
Vis | vlees | of vegetarisch | 12,5

Hoofdgerechten

Tarte tatin van gekaramelliseerde sjalot
Witlof | sjalot | hazelnoot | pompoen | zoetzure beukenzwam | schuim van Grand Marnier | 19,5

Entrecote
Pomme Dauphine | aubergine | jus van rode port | 24

Ree
Zoete aardappel | compote van appel | speculaas | jus van steranijs | 28

Beef Wellington 6.0
Ossenhaas | truffel | knolselderij | duxelles | bladerdeeg | Parmaham | jus van rood fruit | 25

Zacht gegaarde kalfsnek
Terrine | nootmuskaat | zoetzure bloemkool | Hollandaisesaus | 23

Snoekbaars
Spinazie | appelstroop | paksoy | schuim van bieslook | 21

Schelvis
Beurre noisette | artisjok | zwarte olijf | tomaat | schuim van Champagne | 21

Verrassingsgerecht
Vis of vlees | 24,5
Vegetarisch | 19

KIDS

Voor kinderen hebben we altijd verse frieten met een frikandel, kroket of kipchunks in huys. Ook is er de mogelijkheid om een klein soepje of een kleine salade te bestellen. Voor de echte avonturiers bereiden we ook graag een kinderportie van onze à la carte kaart.

Desserts

Karamel zeezout
Millefeuille | crème suisse | ijs van mint | 7,5
 Biertip: Gouden Carolus Classic
Wijntip: Pedro Ximenez

Bosvruchten
Braam | pistache | PX-sherry | 7,5
 Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre Jourdan

Peer
Blauwe kaas | blauwe bes | tuille | ijs van steranijs | 7,5
 Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre Jourdan

Verrassingsdessert
Laat je verrassen door een creatief dessert | 7,5

Cheesecake
Saus van rood fruit | 4,5
Biertip: Kasteel Rouge
Wijntip: Ruby port

Kaasassortiment
Met mooie binnen- en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot.
Drie kazen | 9,5
Vijf kazen | 11,5
Zeven kazen | 13,5
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre Jourdan

Speciale koffie
o.a. Irish | Hasseltse | Spanish | Italian | 6,5