Dinerkaart

Laat je in een aantal gangen verrassen door de creatieve gerechten van onze keukenbrigade. Click here for English (PDF)

Drie gangen   € 37,-
Vier gangen   € 45,-
Vijf gangen    € 52,-
Zes gangen   € 59,-

Wijnarrangement 
Drie gangen   € 18,-
Vier gangen   € 24,-
Vijf gangen    € 30,-
Zes gangen   € 36,-

Bierarrangement  
Drie gangen   € 15,-
Vier gangen   € 20,-
Vijf gangen    € 25,-
Zes gangen   € 30,-

Aperitief

Vers afgebakken breekbrood Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Drie soorten smeersels | 7

Pata Negra
Plankje dun gesneden Ibérico ham vers van het mes | 60 gram | 12

Voorgerechten

Carpaccio van avocado Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Gazpacho | geitenyoghurt | zwarte peper | 13
Biertip: Orchestra of Angels (NEIPA, 6.3%)
Wijntip: Bolla Soave Classico Rétro

Tartaar van zalm
Kreeftenbisque | couscous | limoen | 14
Biertip: Fruit & Kruid (Blond, 6.2%)
Wijntip: Via Barrosa Albariño

Kalfspastrami
Tonijn | Amsterdamse ui | walnoot | 14
Biertip: Rodenbach Grand Cru (Vlaams Rood, 6%)
Wijntip: Via Barrosa Albariño

Speenvarken
Granaatappel | pistache | zwarte olijf | 13
Biertip: Westmalle Tripel (Tripel, 9.5%)
Wijntip: Haras de Pirque Chardonnay

Verrassing voorgerecht
Keuze uit vlees, vis of vegetarisch | 12,5

Soep

Soep van de dag
Dagelijks wisselende huysgemaakte soep | 6

Hoofdgerechten

Knolselderij gratin Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Zwarte truffel | venkelzaad | steranijs | 22
Biertip: Westmalle Tripel (Tripel, 9.5%)
Wijntip: Emil Bauer Spätburgunder Trocken

Hert
Pompoen | pistache | peer | 28
Biertip: Bok 6666 (Bockbier, 6.66%)
Wijntip: Haras de Pirque Reserva de Propiedad

Runderlende
Madeira | brioche | zwarte truffel | 26
Biertip: Abt 12 (Quadrupel, 10.5%)
Wijntip: Bolla 883 Valpolicella Classico Ripasso

Dorade
Bloemkool | picalilly | limoenblad | 25
Biertip: Fruit & Kruid (Blond, 6.2%)
Wijntip: Via Barrosa Albariño

Schelvis
Hutspot | prei | groene appel | 25
Biertip: Blondie (Blond, 5.8%)
Wijntip: Haras de Pirque Chardonnay

Verrassingsgerecht
Vis of vlees | 25
Vegan of vegetarisch Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file | 20

Hoofdgerechten worden geserveerd met huysgemaakte frieten. Dieetwensen of allergieën? Geef het aan ons door. Wij streven naar perfectie & kwaliteit. Kwaliteit kost tijd. Geniet!

Extra portie frieten | 3

KIDS

Voor kinderen hebben we altijd verse frieten met een frikandel, kroket of kipchunks in huys. Ook is er de mogelijkheid om een klein soepje of een kleine salade te bestellen. Voor de echte avonturiers bereiden we ook graag een kinderportie van onze à la carte kaart.

Desserts

Pure chocolade
Dragon | framboos | karamel | 8,5
Biertip: IJsbock (IJsbock, 10.3%)
Wijntip: Calem Port Fine Ruby

Aardbei
Yoghurt | witte chocolade | zoete drop | 8,5
 Biertip: Bok 6666 (Bockbier, 6.66%)
Wijntip: Ca Bianca Moscato d’Asti

Crème brûlée cremeux
Cantuccini | ananas | baileys | 8,5
Biertip: IJsbock (IJsbock, 10.3%) 
Wijntip: Sichel Sauternes

Verrassingsdessert
Laat je verrassen door een creatief dessert van onze chefs | 8,5

IJstaartje
Smaak van het seizoen | 8,5

Kaasassortiment
Met mooie binnen- en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot.
Drie kazen | 9,5
Vijf kazen | 11,5
Zeven kazen | 13,5
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre Jourdan

Speciale koffie
o.a. Irish | French | Hasseltse | Spanish | Italian | 6,5