Dinerkaart

Laat je in een aantal gangen verrassen door de creatieve gerechten van ons team.

Drie gangen € 37
Vier gangen € 45
Vijf gangen € 52
Zes gangen € 59

Wijn- & bierarrangement

  Wijn Bier
Drie gangen € 18 € 15
Vier gangen € 24 € 20
Vijf gangen € 30 € 25
Zes gangen € 36 € 30

Aperitief

Vers afgebakken breekbrood Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Van Vromans Bakkers uit Gilze | smeersels | 7

Pata Negra
Plankje dun gesneden Ibérico ham vers van het mes | 80 gram | 11

Voorgerechten

Sashimi van wortel Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Aardappel | sjalot | saffraan | 12
Biertip: PALM Royale
Wijntip: Bolla Pinot Grigio Rétro

Kabeljauw
Tomaat | blauwe kaas | fenegriek | 13
Biertip: OMER Traditional Blond
Wijntip: L’Oustalet Luberon Blanc

Coquille
Mango | lamsoren | saké | 13
Biertip: St. Bernardus Tokyo
Wijntip: Bolla Pinot Grigio Rétro óf Krier Rivaner

Thaise rundertataki
Soja | couscous | passievrucht | 13
Biertip: Karmeliet Tripel
Wijntip: Haute Cabrière Unwooded Pinot Noir

Gerookte eendenborst
Kerrie | abrikoos | 5-spice | 13
Biertip: PALM Royale
Wijntip: Don Jacobo Rioja Crianza

Soep

Soep van de dag
Dagelijks wisselende huysgemaakte soep | 6

Hoofdgerechten

Gegratineerde portobello Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file
Tomaat | cajunkruiden | mint | 20
Biertip: Straffe Hendrik Tripel
Wijntip: Haute Cabrière Chardonnay / Pinot Noir

Runder zijlende
Tandoori | miso | aardappel | 26
Biertip: Straffe Hendrik Tripel
Wijntip: Don Jacobo Rioja Crianza

Zachtgegaard Ibérico varken
Zoete aardappel | kruidkoek | ananas | 24
Biertip: Gouden Carolus Whisky Infused
Wijntip: Bolla Pinot Grigio Rétro

Beef Wellington 8.0
Bospaddenstoelen | bresaola | dille | 29
Biertip: Karmeliet Tripel
Wijntip: Don Jacobo Rioja Crianza

Corvinafilet
Doperwt | dukkah | wortel | 24
Biertip: OMER Traditional Blond
Wijntip: L’Oustalet Luberon Blanc

Roodbaars
Framboos | groene kruiden | gerookte boter | 24
Biertip: PALM Royale
Wijntip: Longridge Chenin Blanc óf Krier Rivaner

Verrassingsgerecht
Vis of vlees | 24,5
Vegetarisch Green leaf vegan icon - Transparent PNG & SVG vector file | 19

Hoofdgerechten worden geserveerd met huysgemaakte frieten. Extra portie frieten | 3

Dieetwensen of allergieën? Geef het aan ons door. Wij streven naar perfectie & kwaliteit. Kwaliteit kost tijd. Geniet!

KIDS

Voor kinderen hebben we altijd verse frieten met een frikandel, kroket of kipchunks in huys. Ook is er de mogelijkheid om een klein soepje of een kleine salade te bestellen. Voor de echte avonturiers bereiden we ook graag een kinderportie van onze à la carte kaart.

Desserts

Fudge van kersen
Framboos | chocolade | tonkaboon | 8,5
Biertip: Delirium Red
Wijntip: Calem Porto Ruby

Cremeux van passievrucht
Hangop | lavendel | cava | 8,5
 Biertip: St. Bernardus Tokyo
Wijntip: Moscato d’Asti

Bokkenpoot met monchou
Sinaasappel | yoghurt | amandel | 8,5
Biertip: St. Louis Gueuze
Wijntip: Calem Porto White

Verrassingsdessert
Laat je verrassen door een creatief dessert van onze chefs | 8,5

Appelgebak | 4,5
Biertip: Delirium Red
Wijntip: Calem Porto Ruby

Kaasassortiment
Met mooie binnen- en buitenlandse kazen van Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot.
Drie kazen | 9,5
Vijf kazen | 11,5
Zeven kazen | 13,5
Biertip: Brasserie LeFort
Wijntip: Rataffia Pierre Jourdan

Speciale koffie
o.a. Irish | French | Hasseltse | Spanish | Italian | 6,5