Diner

Voorgerechten

Oesterzwam
Bitterbal | carpaccio | hazelnoot | truffel | 10,50

Makreel
Wakamé | ponzu | gepofte quinoa | dashi | 12,-

Zacht gegaarde sukade
24 uur gegaard | aardpeer | appel | limoen | jus van kaneel | amandel | 11,-

Fazant
Pancetta | mosterd | courgette | geitenkaas | tijm | 12,50

Rundercarpaccio van Gils Lakenvelderrund
Truffel | rucola | Parmezaanse kaas | 10,50
Tip: met eendenleverkrullen + 3,50

Soepen

Tomatensoep
Pomodori tomaten | oregano | 5,-

Uiensoep
Laurier | kaneel | kaasstengel | 6,-

Vers afgebakken Italiaans breekbrood
Van Vromans Bakkers uit Gilze. Met 2 soorten boter & specerijen-olie | 5,-

Salade

Salade van het seizoen
Vis | vlees | of vegetarisch | 12,50

Hoofdgerechten

Goulash van schorseneren
Tortilla | ui | gefrituurde avocado | 19,50

Risotto van rode biet
Pure chocolade | cashewnoot | roomkaas | 19,-

Runderrib-eye (250 gram)
12 weken gerijpt | peterseliewortel | bospeen | jus van La Trappe Isid’or | 27,50

Beef Wellington 3.0
Ossenhaas | pastinaak | ras-el-hanout | shi-take | Parmaham | jus van Madeira | 25,-

Varken & paling
Artisjok | sjalot | schuim van 5-spice | barigoule | 24,-

Harderfilet
Zoete mais | Hollandse biet | schuim van passievrucht | 22,50

Zeebaars
Crème van gekarameliseerde ui | witlof | banaansjalot | schuim van limoenblad | 23,-

Surprisegerecht
Laat je verrassen door een creatief gerecht van onze chef. Vis, vlees of vegetarisch | 24,50


Hoofdgerechten worden geserveerd met voldoende huysgemaakte frieten voor het hele gezelschap. Extra portie frieten: normaal 2,50 – groot 4,50

Verrassingsmenu

Laat je je graag verrassen? Kies dan voor ons drie-, vier- of vijf-gangen verrassingsmenu waarbij wekelijks wisselende & seizoensgebonden gerechten geserveerd worden.

3-gangen     35,-
4-gangen     40,-
5-gangen     45,-

Kids

Voor kinderen hebben we altijd verse frieten met een frikandel, kroket of kipchunks in huys. Ook is er de mogelijkheid om een klein soepje of een kleine salade te bestellen. Voor de echte avonturiers bereiden we ook graag een lekker bordje vis of vlees.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
0