Lunch

Dagelijks geserveerd van 11:00 tot 16:00 uur.

Twee sneden brood met...

Carpaccio van Gils Lakenvelderrund
Truffel | rucola | Parmezaanse kaas | 10,50
optioneel: eendenleverkrullen + 3,50

Huysgerookte zalm
Avocado guacamole | rode ui | basilicummayonaise | 11,-

Oude boerenkaas  
Tomaat | rucola | picalilly | 8,50

Clubsandwiches

Club vlees
Gegrilde kip | boerenham | spek | piri-piri mayonaise | 12,50

Club vis
Huysgerookte zalm | tonijnsalade | basilicummayonaise | 12,50

Club vega
Oude boerenkaas | gegrilde groenten | avocado guacamole | 11,50

Salades

Salade carpaccio
Parmezaanse kaas | truffelmayonaise | rucola | normaal 11,- | groot 13,50

Salade geitenkaas
Peer | spek | honing | walnoten | normaal 11,- | groot 13,50

Foccaccia Panini's

Buffelmozzarella
Tomaat | basilicummayonaise | 7,-

Brie
Honing | walnoten | truffelmayonaise | 7,-

Ham & kaas
Met ketchup | 6,50

Soepen

Tomatensoep
Van pomodori tomaten | oregano | 5,-

Uiensoep
Laurier | kaneel | kaasstengel | 6,-

Vers afgebakken Italiaans breekbrood
Van Vromans Bakkers uit Gilze. Met roomboter, kruidenboter en specerijen-olie | 5,-

Warme lunch

Twee kroketten met brood
Met mosterdmayonaise | 8,50

Twee garnalenkroketten met brood
Met truffelmayonaise | 11,50

Duo van kroket met brood
Garnalenkroket & rundvleeskroket | mosterdmayonaise | 10,-

Italiaanse bol pikante kip
BBQ-saus | rode ui | 11,-

Pulled pork
Twee sneden brood | BBQ-saus | coleslaw | 11,-

Specialiteiten van de chef

Lunch van de dag
Dagelijks wisselend plateau met een sandwich, een kleine salade en klein kopje soep | 12,50

Italiaanse bol met Parmaham
Vers afgebakken Italiaanse bol rijkelijk belegd met 12 maanden gerijpte Parmaham, zontomaten, truffelmayo, komkommer, tomaat en rucola | 11,50

De enige echte Huyskamer burger
Ontwikkeld samen met slagerij Marcel Pijnenburg uit Gilze. Pure rundvleesburger met tomaat, kaas, verse huysgesneden frieten en salade | 15,-

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
0