De Huyskamer op locatie

Wil je in je eigen huyskamer, op de zaak of elders op locatie genieten van de lekkerste gerechten zonder dat je zelf dagen bezig bent met de voorbereiding of uren in de keuken hoeft te staan? Dan komt de Huyskamer naar je toe! In onze eigen foodtruck bereiden we de mooiste gerechten bij jou op locatie! Van een bedrijfsfeest tot een verjaardag & van een walking dinner tot een personeelslunch. Zelfs een complete bruiloft: we ontzorgen je graag van A tot Z. Met 200% passie en enthousiasme bereiden onze chefs de meest hoogwaardige gerechten en zorgen onze dames en heren van de bediening ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt.

Luxe hapjes bezorgen | thuys, op de zaak of op locatie

Onze luxe hapjes worden culinair gepresenteerd in kwaliteitswegwerp amuse glaasjes en -schaaltjes. Wij serveren vijf hapjes per persoon. De keuze wordt op maat gemaakt en bestaat uit een dagvers assortiment.
Populair

Luxe lunch voor thuys

Lunch van de dag

Wij bereiden en serveren de meest verrassende en creatieve gerechten vanuit onze eigen foodtruck op locatie. Bereidt met verse, eerlijke en lokale producten. Bij een twee-gangen lunch aan huis kun je kiezen uit de volgende opties;

 • Voorgerecht en hoofdgerecht
  óf
 • Hoofdgerecht en dessert

Graag maken wij een menu op maat met lokale producten in het seizoen. 

Wij bereiden en serveren de meest verrassende en creatieve gerechten vanuit onze eigen foodtruck op locatie. Bereidt met verse, eerlijke en lokale producten. Bij een drie-gangen lunch aan huis serveren wij een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Graag maken wij een menu op maat met lokale producten in het seizoen.

Wij bereiden en serveren de meest verrassende en creatieve gerechten vanuit onze eigen foodtruck op locatie. Bereidt met verse, eerlijke en lokale producten. Bij een vier-gangen lunch aan huis serveren wij een voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert.

Graag maken wij een menu op maat met lokale producten in het seizoen.

Culinair diner voor thuys

catering door de huyskamer

Wij bereiden en serveren de meest verrassende en creatieve gerechten vanuit onze eigen foodtruck op locatie. Bereidt met verse, eerlijke en lokale producten. Bij een drie-gangen diner aan huis serveren wij een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Graag maken wij een menu op maat met lokale producten in het seizoen.

Wij bereiden en serveren de meest verrassende en creatieve gerechten vanuit onze eigen foodtruck op locatie. Bereidt met verse, eerlijke en lokale producten.  Bij een vier-gangen diner aan huis serveren wij een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert.

Graag maken wij een menu op maat met lokale producten in het seizoen.

Wij bereiden en serveren de meest verrassende en creatieve gerechten vanuit onze eigen foodtruck op locatie. Bereidt met verse, eerlijke en lokale producten. Bij een vijf-gangen diner aan huis serveren wij een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplank en dessert.

Graag maken wij een menu op maat met lokale producten in het seizoen. 

Walking dinner bij je thuys

hertenrug

De Huyskamer zorgt voor een culinaire smaakexplosie! Wij bereiden en serveren de meest verrassende en creatieve gerechten vanuit onze eigen foodtruck op locatie. Bereidt met verse, eerlijke en lokale producten.

Tijdens onze Walking Dinner serveren wij standaard vijf verrassende gangen. Extra gangen kunnen worden toegevoegd. Wij maken graag een Walking Dinner menu op maat met lokale producten in het seizoen.

Borrelassortiment voor thuys

kaasplank huyskamer

Onze luxe hapjes worden culinair gepresenteerd in wegwerp amuse glaasjes en -schaaltjes. Wij serveren vijf hapjes per persoon. De keuze wordt op maat gemaakt en bestaat uit een dagvers assortiment. Bijvoorbeeld;

 • Zacht gegaarde zalm, basicilicum, gepofte quinoa
 • Steak tartare van ossenhaas met mosterdmayonaise & gerookte amandelen
 • Salade met gepocheerde kreeft & piri-pirimayonaise
 • Carpaccio met truffel & Parmezaanse kaas

Mooie grote tapas plateau’s (10 personen per plank) rijkelijk gevuld met een op maat gemaakt assortiment tapas. Denk hierbij aan:

 • Diverse charcuterie, worst-, en hamsoorten
 • Huysgemarineerde olijven
 • Kazen
 • Gemarineerde gamba’s
 • Breekbrood van Vromans Bakkers met smeersels
 • Wrap hapjes
 • Gemarineerde kipspiesjes

Onze chef bereidt diverse hapjes op de barbecue van onze foodtruck. Laat je verrassen door onze barbecue-helden. Wij maken graag een offerte op maat. Denk hierbij aan:

 • Top kwaliteit rundvleesburgers
 • Pulled pork
 • Eendenbout
 • Picanha staartstuk
 • Zacht gegaard buikspek
 • Malse kippendijspiesen
 • Grote gambaspiezen
 • Vegetarische spies met falafel, courgette, ui en paprika
 • Vegetarische braadworst

Haute dogs; luxe belegde hotdogs

hotdogkar

De hotdog is terug van weggeweest. Of beter gezegd: helemaal van nu. De Huyskamer serveert goed bereide hotdogs met hoogwaardig vlees van de houtskoolgrill op een kwaliteitsbroodje en verrassende toppings. Laat je verrassen en kies telkens weer je eigen topping.

Wij komen met onze foodtruck naar je toe en bakken op onze houtskoolbarbecue diverse hotdogs. Ons menu zie je hieronder, maar een compleet ander menu is bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek! 

Hotdog El Patron
Smokey beef hotdog, rode ui, basilicummayo, srirachasaus nacho chips, komkommer.

Hotdog Las Vegas
Varkens hotdog, cheddar kaas, mosterdmayo, ketchup, cornichons, rode ui, slamix.

Hotdog Hanoi
Smoked chicken hotdog, BBQ-saus, wasabi-sesam crunch, lente-ui, kikkererwten, slamix, rode peper.

Hotdog De Huyskamer
Smokey beef hotdog, truffelmayo, Parmezaanse kaas, rucola, zontomaatjes.

Alle hotdogs zijn ook te bestellen met een veggie dog.

Mini hamburger sliders op locatie

sliders hamburgers foodtruck

Een hamburgerparty in je eigen achtertuyn? De Huyskamer serveert heerlijke mini burgers van de houtskoolgrill op een vers brioche broodje. Laat je verrassen door de pure smaken van onze heerlijke burgers.

Wij komen met onze foodtruck naar je toe en bakken op onze houtskoolbarbecue diverse burgers. Ons menu zie je hieronder, maar een compleet ander menu is bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek! 

Pulled pork burger
Mini 100% beefburger, brioche broodje, slow cooked pulled pork, cheddar kaas, BBQ-saus, slamix, tomaat

Huyskamer burger
Mini 100% beefburger, brioche broodje, cheddar kaas, bacon, truffelmayo, slamix, tomaat

Cheesy Chickenburger
Mini kipburger, brioche broodje, bacon, cheddar kaas, piri-pirimayo, slamix, tomaat

Classic burger
Mini 100% beefburger, brioche broodje, cheddar kaas, mosterdmayo, ketchup, augurk, slamix, tomaat

Alle hamburgers zijn ook vegetarisch te verkrijgen met een veggie burger.

Wies Gerards
Wies Gerards
Liet ons een 3-gangen diner aan huis verzorgen
Lees verder
Hartelijk bedankt voor het heerlijke drie-gangen diner aan huis! Echt heel lekker en wat een service van Carla en collega's! Complimenten, ook namens mijn collega's!
Danny Wolf
Danny Wolf
Liet zich verrassen tijdens een diner op de zaak
Lees verder
Het was perfect! Goed geregeld en het smaakte echt goed. Voor herhaling vatbaar.
Frits van Bedaf
Frits van Bedaf
Koos voor een hotdogparty aan huys
Lees verder
Wij hebben echt genoten! Je proeft dat het vers vlees is van een slagerij. Alles werd ter plekke vers bereidt. Lekkere salades en sauzen. De jongens achter de BBQ waren echt heel gezellig en lachten met ons mee. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Previous
Next

Enthousiast geworden?

Dan ben je van harte welkom voor een gesprek en een kopje koffie! Wij bespreken graag samen met jou je wensen en maken graag een offerte op maat. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Prijzen zijn inclusief BTW. Personeelskosten worden berekend aan de hand van de grootte van de opdracht. Vervoerskosten buiten regio Gilze-Rijen € 20,- 

Maak een afspraak voor een offerte

De Huyskamer komt naar je toe! In onze eigen foodtruck bereiden we de mooiste gerechten op locatie! Vraag hieronder een offerte aan en we gaan graag met je in gesprek om je wensen te bespreken en een passende offerte aan te bieden!

  Schrijf me in voor de nieuwsbrief van De Huyskamer. Ik geef daarmee toestemming om hier mijn e-mailadres voor te gebruiken.