De Huyskamer op locatie

Wil je in je eigen huyskamer, op de zaak of elders op locatie genieten van de lekkerste gerechten zonder dat je zelf dagen bezig bent met de voorbereiding of uren in de keuken hoeft te staan?

Dan komt de Huyskamer naar je toe! Van een bedrijfsfeest tot een verjaardag, van een walking dinner tot een personeelslunch: we ontzorgen je graag van A tot Z. Met 200% passie en enthousiasme bereiden onze chefs de meest hoogwaardige gerechten en zorgen onze dames en heren van de bediening ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt.

Walking dinner

Tijdens een Walking Dinner door De Huyskamer genieten jouw gasten van culinaire lekkernijen die op locatie LIVE worden bereid door onze chefs. Wij spreken graag een keer met je af om een offerte op maat te maken.

Luxe lunch

Geniet in meerdere gangen van een heerlijk lunchmenu op maat. Onze chefs verrassen je graag met heerlijke creaties!

Culinair diner

In een aantal gangen verrassen onze chefs je met een culinair diner bij je thuis. Wij maken vooraf een menu op maat geheel naar je wens.

Barbecue & borrel mogelijkheden

Heerlijke ambachtelijke kippendijsaté, zacht gegaard buikspek, pulled pork, geschroeide tonijn, verse zalm, gamba's en meer.

Walking Dinner voor thuys

De Huyskamer zorgt voor een culinaire explosie! Wij bereiden en serveren de meest verrassende en creatieve gerechten op locatie. Bereidt met verse, eerlijke en lokale producten.

Tijdens onze Walking Dinner serveren wij standaard vijf verrassende gangen. Extra gangen kunnen worden toegevoegd. Wij maken graag een Walking Dinner menu op maat. Een voorbeeld van een Walking dinner menu vind je hieronder: 

Gang 1
Sashimi van Hamachi en zalm met wakamé, soja en krokante wonton
***
Gang 2
Zacht gegaarde parelhoen met zoete aardappel en mais
***
Gang 3
Soepje van witte asperges met truffel en desemkrokant
***
Gang 4
Duo van eend, stoof van eendenbout en krokant gebakken eendenborst met waldorfsalade en jus van Grand Marnier
***
Gang 5
Bavarois van kersen, gemarineerde aardbeien en gel van basilicum

Borrelassortiment voor thuys

Onze luxe hapjes worden culinair gepresenteerd in wegwerp amuse glaasjes en -schaaltjes. Wij serveren vijf hapjes per persoon. De keuze wordt op maat gemaakt en bestaat uit een dagvers assortiment. Bijvoorbeeld;

  • Zacht gegaarde zalm, basicilicum, gepofte quinoa
  • Steak tartaar met mosterdmayonaise & gerookte amandelen
  • Salade met gepocheerde kreeft & piri-pirimayonaise
  • Carpaccio met truffel & Parmezaanse kaas

Mooie grote tapas plateau’s (10 personen per plank) rijkelijk gevuld met een op maat gemaakt assortiment tapas. Denk hierbij aan:

  • Diverse worst, en hamsoorten
  • Huysgemarineerde olijven
  • Ham- en worstsoorten
  • Kaas
  • Gemarineerde gamba’s in barigoule van artisjok
  • Brood van Vromans Bakkers met smeersels
  • Wrap hapjes
  • Gemarineerde kipspiesjes met piri-pirimayonaise

Onze chef bereidt diverse hapjes direct op de barbecue. Laat je verrassen door onze barbecue-helden. Wij maken graag een offerte op maat. Denk hierbij aan:

  • Ambachtelijke grote kippendijspiesen
  • Black Angus hamburgers
  • Pulled pork
  • Eendenbout
  • Picanha staartstuk
  • Zacht gegaard buikspek
  • Vegetarische falafel

Deze prijs is exclusief huur van onze gasbarbecue. Huur gasbarbecue: 30,- . Maximaal 30 gasten per barbecue.

Luxe lunch voor thuys

Onze passie is om met lokale streekproducten te koken. Bij een twee-gangen lunch aan huis kun je kiezen uit de volgende opties;

  • Voorgerecht en hoofdgerecht
    óf
  • Hoofdgerecht en dessert

Graag maken wij een menu op maat. Een voorbeeld van een menu vind je hieronder:

Voorgerecht
Sashimi van zalm en tonijn met wakamé en soja
***
Hoofdgerecht
Zacht gegaarde kalfssukade met jus van rozemarijn en groene asperges

Onze passie is om met lokale streekproducten te koken. Bij een drie-gangen lunch aan huis serveren wij een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Graag maken wij een menu op maat. Een voorbeeld van een menu vind je hieronder:

Voorgerecht
Carpaccio van coquille met mierikswortel, gemarineerde venkel en schuim van gebrande roomboter
***
Hoofdgerecht
Kalfslende met gegrilde Oosterse groenten en hoisinsaus
***
Dessert
Panacotta van framboos met verse frambozen, witte chocolademousse en gel van yuzu

Onze passie is om met lokale streekproducten te koken. Bij een vier-gangen lunch aan huis serveren wij een voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert.

Graag maken wij een menu op maat. Een voorbeeld van een menu vind je hieronder:

Voorgerecht
Gerookte eendenborst met huysgemaakte kimchi, zwarte knoflookcrème en vinaigrette van gerookte olijfolie
***
Tussengerecht
Bique (kreeftensoep) met garnituur van kreeft en diverse vissoorten en schuim van cognac
***
Hoofdgerecht
Duo van buikspek en langoustine met crème van kerrie en schuim van gember
***
Dessert
Pure chocolademousse met gemarineerde aardbeien en gel van likeur 43

Culinair diner voor thuys

Onze passie is om met lokale streekproducten te koken. Bij een drie-gangen diner aan huis serveren wij een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Graag maken wij een menu op maat. Een voorbeeld van een menu vind je hieronder:

Voorgerecht
Gebrande tonijn met wakamé, soja en wasabicrunch
***
Hoofdgerecht
Gegrilde bavette met crème van pastinaak en jus van Madeira
***
Dessert
Stoofpeer met witte chocolademousse en gel van rode wijn

Onze passie is om met lokale streekproducten te koken. Bij een vier-gangen diner aan huis serveren wij een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert.

Graag maken wij een menu op maat. Een voorbeeld van een menu vind je hieronder:

Voorgerecht
Gegrilde coquille met fazant, pancetta en schuim van Malibu
***
Tussengerecht
24 uur gegaard kloostervarken met crème van mais, popcorn en jus van gerookte paprika
***
Hoofdgerecht
Tournedos met gegrilde asperges, fondantaardappel en jus de veau
***
Dessert
Moelleux van pure chocolade met rijke vanillesaus

Onze passie is om met lokale streekproducten te koken. Bij een vijf-gangen diner aan huis serveren wij een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplank en dessert.

Graag maken wij een menu op maat. Een voorbeeld van een menu vind je hieronder:

Voorgerecht
Carpaccio van oesterzwam met gebakken koningszwammen, piri-pirimayonaise en bitterbal van oesterzwam
***
Tussengerecht
Zeebaars met gemarineerde witof en schuim van citroengras
***
Hoofdgerecht
Heilbot in pancetta met crème van bloemkool, gepoft spek en beurre blanc
***
Kaas
Drie mooie kazen van Frómagerie Guillaume uit Berkel-Enschot met notenbrood en vijgencompote
***
Dessert
Cremeux van banaan met ijs van kokos en gel van Malibu

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief personeelskosten. Vervoerskosten buiten regio Gilze-Rijen: 15,- eenmalig.

Maak een afspraak voor een offerte

De Huyskamer komt naar je toe! Van een bedrijfsfeest tot een verjaardag, van een huwelijk tot een personeelslunch: we ontzorgen je graag van A tot Z. Met 200% passie en enthousiasme bereiden onze chefs de meest hoogwaardige gerechten en zorgen onze dames en heren van de bediening ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt. 

Vraag hieronder een offerte aan en we gaan graag met je in gesprek om een passende offerte aan te bieden!