De Huyskamer op locatie

Wil je in je eigen huiskamer, op de zaak of elders op locatie genieten van de lekkerste gerechten zonder dat je zelf dagen bezig bent met de voorbereiding of uren in de keuken hoeft te staan? Dan komt de Huyskamer naar je toe! In jouw eigen keuken of vanuit onze foodtruck bereiden onze chefs de mooiste gerechten bij jou op locatie!

Van een intiem diner bij je thuis tot een walking diner op de zaak, wij ontzorgen je graag zodat je zelf alleen maar hoeft te genieten.  Met 200% passie en enthousiasme bereiden onze chefs de meest hoogwaardige gerechten en zorgen wij ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt.

culinaire Lunch aan huys

Lunch van de dag

Onze chef bij je thuis. De Huyskamer zorgt voor een culinaire smaakexplosie bij je thuis! Wij bereiden en serveren de meest verrassende lunchgerechten vanuit jouw eigen keuken of vanuit onze foodtruck.

dineren op locatie

catering door de huyskamer

Thuis, op de zaak of bij familie, onze chefs komen graag naar je toe! In jouw eigen keuken bereiden wij de meest creatieve gerechten voor jouw gezelschap. Intiem, gezellig en compleet ontzorgd. Graag maken wij een menu geheel naar jouw wensen!

Walking dinner

hertenrug

Onze eigen foodtruck bij jou op locatie. Tijdens een Walking Dinner serveren wij standaard vijf heerlijke gangen. Extra gangen kunnen worden toegevoegd, minder ook. Wij gaan graag met je in gesprek voor een offerte op maat.

Wies Gerards
Wies Gerards
Liet ons een 3-gangen diner aan huis verzorgen
Lees verder
Hartelijk bedankt voor het heerlijke drie-gangen diner aan huis! Echt heel lekker en wat een service van Carla en collega's! Complimenten, ook namens mijn collega's!
Danny Wolf
Danny Wolf
Liet zich verrassen tijdens een diner op de zaak
Lees verder
Het was perfect! Goed geregeld en het smaakte echt goed. Voor herhaling vatbaar.
Britt Mink
Britt Mink
Liet onze chef aan huis komen voor een intiem diner met vrienden
Lees verder
Vanavond Stef thuis mogen ontvangen voor een verjaardagsdiner. Ontzettend lekker gegeten en alles volledig uit handen genomen, zelfs de afwas. Bedankt voor de gezellige en smaakvolle avond Stef!
Previous
Next

Maak een afspraak voor een offerte

Enthousiast geworden? Dan ben je van harte welkom voor een kop koffie! Wij bespreken graag jouw persoonlijke wensen en maken een offerte op maat. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, of bel met ons via 0161-785461.

    Schrijf me in voor de nieuwsbrief van De Huyskamer. Ik geef daarmee toestemming om hier mijn e-mailadres voor te gebruiken.