ontdek De Huyskamer

Willem Starreveld
Willem Starreveld
Facebook.com/willem.starreveld
Lees verder
Ik woon ca 40 jaar in Gilze en nu is er eindelijk een restaurant waar je fantastisch kan dineren met ingrediënten die in geen jaren in Gilze werden geserveerd, Uitstekende prijs-kwaliteit, 5 gangen verrassingsmenu voor € 39,50 is echt een culinaire topper!
Anka van der Bruggen
Anka van der Bruggen
Facebook.com/AnkavanderBruggen
Lees verder
We hebben heerlijk gegeten!!! We werden leuk en spontaan geholpen, ook de kok kwam gezellig even aan tafel met zijn schitterend nagerecht als verrassing voor onze Jarige Jop!
Michel Slink
Michel Slink
Facebook.com/michel.slink
Lees verder
Heerlijk gegeten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Een jong en enthousiast team met prima service. Prijs/kwaliteit in prima balans. Complimenten aan gehele team en in het bijzonder: Tim, Stef, Colette en Boyd. Wij raden het een ieder aan en komen snel terug.
Dimitra Stawridis
Dimitra Stawridis
Google Reviews
Lees verder
Super leuke middag met een heerlijke lunch! Goede service, heerlijk buitenterras. Aanrader! (Translated by Google)
Charissa Broer
Charissa Broer
Google Reviews
Lees verder
Heerlijk gezellig gegeten op een bijzondere lokatie. Mooie inrichting en erg prettige bediening. Zeker de moeite om nog eens terug te gaan!
Previous
Next

Over De Huyskamer

Tim Kusters en Wim Graafmans zijn twee Gilzenaren die in 2017 in gesprek raakten over een nieuwe onderneming in het hart van hun geliefde dorp Gilze. Hun visie: een plek creëren waar gasten ongedwongen en gezellig kunnen genieten van verrassende gerechten, waarbij wordt gewerkt met lokale producten. Een plek creëren waar heerlijke koffie wordt geschonken. Waar genoten wordt van een goed glas wijn of (speciaal)bier. Een plek creëren waar je je meteen thuis voelt. Dat was de geboorte van De Huyskamer in Gilze!

Samen met ons enthousiaste, ervaren en gedreven team staan we zeven dagen per week voor je klaar. Volg ons op social media via onze Facebook en Instagram pagina.

Officiële opening

Een dag om nooit te vergeten. Op 17 mei 2019 opende wij de deuren van ‘onze Huyskamer’. Een dag vol gezelligheid, vriendschap en emotie. In onze mooie achtertuyn ontvingen wij maarliefst 500 vrienden, familie en dorpsgenoten. Bekijk hieronder de beelden van het aanslaan van een vat La Trappe Tripel tijdens de opening.

Facebook

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email