Ontdek

Lokale producten

Wij werken graag met lokale producten. Groenten halen we bij Brabantse boeren en ons vlees komt uit de Nederlandse wei.

Over De Huyskamer

Tim Kusters en Wim Graafmans zijn twee Gilzenaren die in 2017 in gesprek raakten over een nieuwe onderneming in het hart van hun geliefde dorp Gilze.

Hun visie: een plek creëren waar gasten ongedwongen en gezellig kunnen genieten van verrassende gerechten, waarbij wordt gewerkt met lokale producten. Een plek creëren waar heerlijke koffie wordt geschonken. Waar genoten wordt van een goed glas wijn of (speciaal)bier. Een plek creëren waar je je meteen thuis voelt. Dat was de geboorte van De Huyskamer in Gilze!

Met ons enthousiaste, ervaren en gedreven team staan we zeven dagen per week voor je klaar. Volg ons op social media via onze Facebook, Instagram pagina en bekijk ook eens ons Youtubekanaal.

Sfeervideo De Huyskamer in Gilze

Officiële opening

Een dag om nooit te vergeten. Op 17 mei 2019 opende wij de deuren van ‘onze Huyskamer’. Een dag vol gezelligheid, vriendschap en emotie. In onze mooie achtertuyn ontvingen wij maarliefst 500 vrienden, familie en dorpsgenoten. Bekijk hieronder de beelden van het aanslaan van een vat La Trappe Tripel tijdens de opening.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
0