Recept: De perfecte brownie

Instructievideo

De perfecte brownie om thuis te maken, stap voor stap uitgelegd door Chef Jadie.

Ingrediënten

  • 160 gram boter
  • 90 gram pure chocolade
  • 125 gram eidooier
  • 190 gram suiker
  • 85 gram gezeefde bloem

Bereiding

  • Meng de suiker met de eidooier au bain-marie tot de suiker opgelost in, zet apart
  • Meng de boter met de pure chocolade en zet apart
  • Voeg de het chocolademengsel aan het eidooier-mengsel toe en roer goed door met een garde
  • Voeg op het laatst de gezeefde bloem toe
  • Bak in verdeeld over 2 ovenschalen in een voorverwarmde oven op 160 graden in 30 minuten
  • goudbruin. Om een hoge brownie te krijgen doe in 1 vorm en bak in 40 minuten af.
  • Warm opeten is het lekkerst! Smakelijk

Een recept van

Chef Jadie

Chef Jadie

Mijn naam is Jadie en ik werk in de keuken bij De Huyskamer. Ik maak het liefst heerlijke desserts, gebak en zoete lekkernijen.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email