Ga naar de inhoud
Instructievideo
Weer een simpel maar verrukkelijk recept van onze eigen Chef Jadie!
Ingrediënten
- Italiaanse bol van Vromans Bakkers uit Gilze
- Verse slamelange
- Tomaat
- Rode ui
- Tomatensaus
- 2 stuks slagers hamburgers
- Mayonaise
Bereiding
- Bak de hamburgers in een koekenpan aan beide kanten goudbruin en gaar in de oven voor 4 minuten op 180 graden. Zo krijg je een heerlijk malse burger
- Bak de Italiaanse bol 4 minuten mee op 180 graden
- Snijd de tomaat en de rode ui in ringen
- Maak de slamelange aan met goede kwaliteit olijfolie
- Smeer de boven en onderkant van Italiaanse bol met mayonaise en tomatensaus
- Verdeel de aangemaakte slamelange, rode ui en tomaat op de onderkant van de bol
- Leg vervolgens de hamburgers erop
- Top af met tomatensaus en nog een beetje extra mayonaise, voor het lekkere