Recept: Bourgondische burger

Instructievideo

Weer een simpel maar verrukkelijk recept van onze eigen Chef Jadie!

Ingrediënten

  • Italiaanse bol van Vromans Bakkers uit Gilze
  • Verse slamelange
  • Tomaat
  • Rode ui
  • Tomatensaus
  • 2 stuks slagers hamburgers
  • Mayonaise

Bereiding

  • Bak de hamburgers in een koekenpan aan beide kanten goudbruin en gaar in de oven voor 4 minuten op 180 graden. Zo krijg je een heerlijk malse burger
  • Bak de Italiaanse bol 4 minuten mee op 180 graden
  • Snijd de tomaat en de rode ui in ringen
  • Maak de slamelange aan met goede kwaliteit olijfolie
  • Smeer de boven en onderkant van Italiaanse bol met mayonaise en tomatensaus
  • Verdeel de aangemaakte slamelange, rode ui en tomaat op de onderkant van de bol
  • Leg vervolgens de hamburgers erop
  • Top af met tomatensaus en nog een beetje extra mayonaise, voor het lekkere

Een recept van

Chef Jadie

Chef Jadie

Mijn naam is Jadie en ik werk in de keuken bij De Huyskamer. Ik maak het liefst heerlijke desserts, gebak en zoete lekkernijen.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email