Ga naar de inhoud
Instructievideo
Chef Koen maak een heerljike couscoussalade met verse roodbaars!
Ingrediënten
- 1 kopje couscous
- 2 kopjes groentenbouillon
- 1 eetlepel raz-el-hanout kruiden
- 1 verse roodbaarsfilet
- peper en zout
- Goede kwaliteit olijfolie
- 1 bakje olijven
- 1 tomaat
- 2 takjes munt
Bereiding
- Breng de bouillon met de raz-el-hanout aan de kook en voeg de couscous toe
- Laat 10 minuten wellen
- Snijd de tomaten en de olijven in kleine blokjes
- Snijd de munt in dunne reepjes en voeg toe aan de tomatensalsa
- Voeg 6 eetlepels olijfolie en wat peper en zout toe aan de salsa van tomaat en olijven en roer goed door
- Bestrooi de roodbaars royaal met peper, zout en olijfolie
- Gaar de roodbaars 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.