Recept: Couscoussalade met roodbaars

Instructievideo

Chef Koen maak een heerljike couscoussalade met verse roodbaars!

Ingrediënten

  • 1 kopje couscous
  • 2 kopjes groentenbouillon
  • 1 eetlepel raz-el-hanout kruiden
  • 1 verse roodbaarsfilet
  • peper en zout
  • Goede kwaliteit olijfolie
  • 1 bakje olijven
  • 1 tomaat
  • 2 takjes munt

Bereiding

  • Breng de bouillon met de raz-el-hanout aan de kook en voeg de couscous toe
  • Laat 10 minuten wellen
  • Snijd de tomaten en de olijven in kleine blokjes
  • Snijd de munt in dunne reepjes en voeg toe aan de tomatensalsa
  • Voeg 6 eetlepels olijfolie en wat peper en zout toe aan de salsa van tomaat en olijven en roer goed door
  • Bestrooi de roodbaars royaal met peper, zout en olijfolie
  • Gaar de roodbaars 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Een recept van

Chef Koen

Chef Koen

Mijn naam is Koen en ik werk als kok bij De Huyskamer. Mijn passie is het creëren van mooie gerechten en gasten met een glimlach naar buiten te laten gaan.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email