Instructievideo
Ingrediënten
- 3 eetlepels currypasta
- Citroengras
- Gember
- 1 pak kokosmelk
- 2 zoete aardappelen
- 1 limoen
- 100 gram sugarsnaps
Bereiding
- Schil de zoete aardappelen en snijd in gelijke stukken van een duimdikte
- Bak de zoete aardappel in een pan op middelhoog vuur tot de aardappels beginnen te verkleuren
- Rasp een duimdikte gember met een rasp over de aardappelen en bak kort mee
- Voeg de rauwe sugarsnaps toe en bak kort mee
- Kneus een stengel citroengras en voeg toe aan de pan
- Voeg 3 eetlepels currypasta toe aan de zoete aardappel en bak kort mee
- Blus af met de kokosmelk en laat een half uur sudderen op laag vuur tot de aardappel gaar is.
- Knijp wat verse limoen over de curry en voilla!
Heerlijk met Jasmijnrijst of een vers afgebakken Naanbrood