Ga naar de inhoud
Instructievideo
Een mooie lasagne voor thuis vol met verse groenten! Uitgelegd door Chef Jadie & Tim.
Ingrediënten
- Bladspinazie
- 2 teentjes knoflook
- Lasagnevellen
- 1 courgette
- 1 bakje cherrytomaten
- 1 bakje witte champignons
- 1 liter tomatensaus
- Gedroogde Italiaanse kruiden
- Kookroom
- Parmezaanse kaas aan het stuk
- Gemengde slamix
Bereiding
- Snijd de courgette in blokjes en zet apart
- Was de spinazie en laat goed uitlekken
- Plet de knoflook met de zijkant van je mes en snijd in kleine stukjes
- Zet een wokpan op hoog vuur en wok de spinazie met de knoflook, champignons, cherrytomaatjes en de courgette op hoog vuur tot de spinazie geslonken is
- Nu gaan we de lasagne opbouwen. Smeer een ovenschaal in met roomboter
- Leg hierop een dun laagje groenten
- Schep hierop een deel van de tomatensaus en een deel van de Italiaanse kruiden
- Bedek het geheel met Lasagnevellen
- Schaaf Parmezaanse kaas over de lasagnevellen
- Herhaal de stappen in diverse laagjes. Houd er rekening mee dat je genoeg tomatensaus gebruikt.
- Als de ovenschaal vol is, schaaf genoeg Parmezaanse kaas om het geheel volledig te bedekken