Recept: Vegetarische lasagne

Instructievideo

Een mooie lasagne voor thuis vol met verse groenten! Uitgelegd door Chef Jadie & Tim.

Ingrediënten

  • Bladspinazie
  • 2 teentjes knoflook
  • Lasagnevellen
  • 1 courgette
  • 1 bakje cherrytomaten
  • 1 bakje witte champignons
  • 1 liter tomatensaus
  • Gedroogde Italiaanse kruiden
  • Kookroom
  • Parmezaanse kaas aan het stuk
  • Gemengde slamix

Bereiding

  • Snijd de courgette in blokjes en zet apart
  • Was de spinazie en laat goed uitlekken
  • Plet de knoflook met de zijkant van je mes en snijd in kleine stukjes
  • Zet een wokpan op hoog vuur en wok de spinazie met de knoflook, champignons, cherrytomaatjes en de courgette op hoog vuur tot de spinazie geslonken is
  • Nu gaan we de lasagne opbouwen. Smeer een ovenschaal in met roomboter
  • Leg hierop een dun laagje groenten
  • Schep hierop een deel van de tomatensaus en een deel van de Italiaanse kruiden
  • Bedek het geheel met Lasagnevellen
  • Schaaf Parmezaanse kaas over de lasagnevellen
  • Herhaal de stappen in diverse laagjes. Houd er rekening mee dat je genoeg tomatensaus gebruikt.
  • Als de ovenschaal vol is, schaaf genoeg Parmezaanse kaas om het geheel volledig te bedekken

Volg ons   youtube kanaal

Een recept van

Tim Kusters

Tim Kusters

Mijn naam is Tim Kusters en ik ben eigenaar van restaurant De Huyskamer Gilze en De Huyskamer Esbeek. Mijn passie is koken en lekker eten. Daarnaast stuur ik dagelijks 53 enthousiaste medewerkers aan verdeeld over 2 restaurants en een evenementen locatie.