Recept: Pasta pesto

Instructievideo

Een supersimpele pasta pesto voor thuis!

Ingrediënten

  • 100 gram spaghetti
  • 2 eetlepels pesto
  • 100 gram bospaddenstoelen
  • 100 gram andijvie
  • Verse geitenkaas van Fromagerie Guillaume uit Berkel Enschot
  • 1 slok witte wijn
  • Verse Parmezaanse kaas
  • Zout en peper

Bereiding

  • Kook de pasta in 8 minuten gaar en spoel af met koud water, zet apart
  • Snijd de bospaddenstoelen in kwarten en bak in olijfolie
  • Voeg de andijvie toe en bak kort mee
  • Blus af met een scheut witte wijn en laat inkoken tot het vocht verdampt is
  • Voeg de pesto toe en roer de pasta er doorheen
  • Voeg de geitenkaas toe en roer door de pasta
  • Voeg als laatste peper en zout toe
  • Maak het bord op en rasp als laatste de kaas er overheen

Een recept van

Chef Bram

Chef Bram

Mijn naam is Bram en ik werk naast mijn studie HBO Voedingsmiddelentechnologie als kok bij De Huyskamer. Ik ben mede verantwoordelijk voor de culinaire creaties op de dessertkaart!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email