Ga naar de inhoud
Instructievideo
Een simpele pompoensoep van onze eigen Chef Jadie. Barstensvol smaak!
Ingrediënten
- 1 flespompoen
- 1 eetlepel kerrie
- 1 rode ui
- 1 wortel
- 1 dl. Melk
- 2 dl. Groentenbouillon
- 1 klein pakje kookroom
- 1 Italiaanse bol van Vromans Bakkers uit Gilze
Bereiding
- Snijd de pompoen, de ui en de wortel in gelijke stukken en bak in een grote pan in olijfolie aan
- Voeg het kerriepoeder, peper en zout toe en roer goed door
- Blus af met de melk en de groentenbouillon en laat in een half uur gaar koken
- Pureer alles met een staafmixer tot een gladde soep
- Bak de Italiaanse bol in 5 minuten op 180 graden af
- Snijd het topje van de Italiaanse bol af en hol het broodje helemaal uit
- Schenk de soep in de Italiaanse bol met een scheutje room
Greetings! Very useful advice in this particular article! Its the little changes that will make the biggest changes. Thanks for sharing!