Recept: Pompoensoep in Italiaanse bol

Instructievideo

Een simpele pompoensoep van onze eigen Chef Jadie. Barstensvol smaak!

Ingrediënten

  • 1 flespompoen
  • 1 eetlepel kerrie
  • 1 rode ui
  • 1 wortel
  • 1 dl. Melk
  • 2 dl. Groentenbouillon
  • 1 klein pakje kookroom
  • 1 Italiaanse bol van Vromans Bakkers uit Gilze

Bereiding

  • Snijd de pompoen, de ui en de wortel in gelijke stukken en bak in een grote pan in olijfolie aan
  • Voeg het kerriepoeder, peper en zout toe en roer goed door
  • Blus af met de melk en de groentenbouillon en laat in een half uur gaar koken
  • Pureer alles met een staafmixer tot een gladde soep
  • Bak de Italiaanse bol in 5 minuten op 180 graden af
  • Snijd het topje van de Italiaanse bol af en hol het broodje helemaal uit
  • Schenk de soep in de Italiaanse bol met een scheutje room

Een recept van

Chef Jadie

Chef Jadie

Mijn naam is Jadie en ik werk in de keuken bij De Huyskamer. Ik maak het liefst heerlijke desserts, gebak en zoete lekkernijen.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email