Ga naar de inhoud
Instructievideo
Een simpele pompoensoep van onze eigen Chef Jadie. Barstensvol smaak!
Ingrediënten
- 1 flespompoen
- 1 eetlepel kerrie
- 1 rode ui
- 1 wortel
- 1 dl. Melk
- 2 dl. Groentenbouillon
- 1 klein pakje kookroom
- 1 Italiaanse bol van Vromans Bakkers uit Gilze
Bereiding
- Snijd de pompoen, de ui en de wortel in gelijke stukken en bak in een grote pan in olijfolie aan
- Voeg het kerriepoeder, peper en zout toe en roer goed door
- Blus af met de melk en de groentenbouillon en laat in een half uur gaar koken
- Pureer alles met een staafmixer tot een gladde soep
- Bak de Italiaanse bol in 5 minuten op 180 graden af
- Snijd het topje van de Italiaanse bol af en hol het broodje helemaal uit
- Schenk de soep in de Italiaanse bol met een scheutje room