Recept: Vegetarische risotto

Instructievideo

Een supermakkelijke risotto voor als je wat minder tijd hebt.

Ingrediënten

  • Risotto rijst
  • Bospaddenstoelen
  • Groentebouillon
  • Mesclun slamix
  • Parmezaanse kaas
  • Peper
  • Zout

Bereiding

  • Kook de risottorijst 6 minuten af en zet weg in de koelkast
  • Zet een pan met de afgekookte risotto op het vuur en voeg de groentebouillon toe, roer goed door
  • Snijd de bospaddenstoelen in kwarten en fruit aan in een koekenpan
  • Voeg de bospaddenstoelen toe aan de risotto en roer goed door
  • Rasp de Parmezaanse kaas en vers van het blok doorheen
  • Top af met de rucola, Parmezaanse kaas en een scheut goede olijfolie

Een recept van

Chef Stef

Chef Stef

Ik ben Stef Claassen en ik ben Chef-kok bij De Huyskamer. Samen met Tim ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in de keuken en het ontwikkelen van nieuwe gerechten.