Recept: Vegetarische risotto

Instructievideo

Een supermakkelijke risotto voor als je wat minder tijd hebt.

Ingrediënten

  • Risotto rijst
  • Bospaddenstoelen
  • Groentebouillon
  • Mesclun slamix
  • Parmezaanse kaas
  • Peper
  • Zout

Bereiding

  • Kook de risottorijst 6 minuten af en zet weg in de koelkast
  • Zet een pan met de afgekookte risotto op het vuur en voeg de groentebouillon toe, roer goed door
  • Snijd de bospaddenstoelen in kwarten en fruit aan in een koekenpan
  • Voeg de bospaddenstoelen toe aan de risotto en roer goed door
  • Rasp de Parmezaanse kaas en vers van het blok doorheen
  • Top af met de rucola, Parmezaanse kaas en een scheut goede olijfolie

Een recept van

Sous-chef Stef

Sous-chef Stef

Ik ben Stef Claassen en ik ben Sous-chef bij De Huyskamer. Samen met Chef-kok Tim ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in de keuken en het ontwikkelen van nieuwe gerechten.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email