Recept: Varkensentrecote op Oosterse wijze

Instructievideo

Een heerlijk Oosters recept voor thuis!

Ingrediënten

  • 1 Varkensentrecote van Slagerij Marcel Pijnenburg uit Gilze
  • 1 zak Oosterse wokgroenten
  • 75 ml water
  • 75 ml sojasaus
  • 1 eetlepel donkere basterdsuiker
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel Mirin-Fu

Bereiding

  • Snipper het teentje knoflook
  • Meng de sojasaus, het water, de knoflook, de bastersuiker en de Mirin-Fu in een kom en roer goed door tot een huysgemaakte Teriyakisaus
  • Bak de varkensentrecote met peper en zout in een pan aan beide kanten in 5 minuten goudbruin
  • Wok de Oosterse wokgroenten op hoog vuur en blus af met een deel van de teriyakisaus
  • Serveer de entrecote op de wokgroenten met de teriyakisaus

Een recept van

Chef Koen

Chef Koen

Mijn naam is Koen en ik werk als kok bij De Huyskamer. Mijn passie is het creëren van mooie gerechten en gasten met een glimlach naar buiten te laten gaan.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email