Reserveer eenvoudig je tafel online

Vergeet je niet speciale (dieet)wensen of allergieën door te geven bij je reservering? Om de kwaliteit van onze gerechten te bewaken serveren wij voor groepen van 9 personen of meer een verrassingsmenu. Hierbij kun je aan tafel wensen of allergieën doorgeven. Voor meer informatie of vragen, bel ons op 0161-785461. In verband met de uitbraak van COVID-19 hebben wij tijdelijk een aantal aangescherpte maatregelen getroffen. Je kunt ons protocol hier bekijken »

In verband met de coronamaatregelen houden wij binnen een maximale capaciteit aan van 30 personen. Hierdoor kan het voorkomen dat reserveren via de website niet meer mogelijk is. Voor de actuele beschikbaarheid kun je bellen naar 0161-785461

Onze terrassen zijn geopend!
Reserveren is niet nodig! Zelfs met minder mooi weer hebben wij een aantal tafels in onze achtertuyn overkapt en zorgen we voor gezelligheid en warmte.

De Huyskamer

Bisschop de Vetplein 9
5126 CA Gilze
0161-785461
info@dehuyskamergilze.nl

Recensies

M.E. Meijerink-van den Bos
M.E. Meijerink-van den Bos
Review per e-mail
Lees verder
Gisteravond hebben wij bij jullie - op uitnodiging van onze vrienden Havermans uit Gilze - mogen eten. Onze complimenten voor de moderne maar toch warme inrichting. Ook perfect zittende stoelen die niet direct uitnodigen om haast te maken. Vriendelijke ontvangst en goede uitleg. Tot onze verrassing stond er - op de toch al mooie - kaart ook rogvleugel. Wij hebben deze alleen kunnen eten in België of - op bestelling - in een visrestaurant op Texel. Wij hebben deze uiteraard besteld, voorafgegaan door heerlijke coquilles. De vis was perfect klaargemaakt en zonder baleinen. Ook het nagerecht (cheesecake voor mij en kaasplank voor mijn echtgenoot). Het bijpassende wijnarrangement was verrassend. Kortom: goed gastvrouwschap-verfijnde keuken-voortreffelijke ambiance resulteren in een heerlijke culinaire avond en dat in Gilze!! Voor herhaling vatbaar!
Willem Starreveld
Willem Starreveld
Facebook.com/willem.starreveld
Lees verder
Ik woon ca 40 jaar in Gilze en nu is er eindelijk een restaurant waar je fantastisch kan dineren met ingrediënten die in geen jaren in Gilze werden geserveerd, Uitstekende prijs-kwaliteit, het 5 gangen verrassingsmenu is echt een culinaire topper!
Anka van der Bruggen
Anka van der Bruggen
Facebook.com/AnkavanderBruggen
Lees verder
We hebben heerlijk gegeten!!! We werden leuk en spontaan geholpen, ook de kok kwam gezellig even aan tafel met zijn schitterend nagerecht als verrassing voor onze Jarige Jop!
Michel Slink
Michel Slink
Facebook.com/michel.slink
Lees verder
Heerlijk gegeten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Een jong en enthousiast team met prima service. Prijs/kwaliteit in prima balans. Complimenten aan gehele team en in het bijzonder: Tim, Stef, Colette en Boyd. Wij raden het een ieder aan en komen snel terug.
Dimitra Stawridis
Dimitra Stawridis
Google Reviews
Lees verder
Super leuke middag met een heerlijke lunch! Goede service, heerlijk buitenterras. Aanrader! (Translated by Google)
Charissa Broer
Charissa Broer
Google Reviews
Lees verder
Heerlijk gezellig gegeten op een bijzondere lokatie. Mooie inrichting en erg prettige bediening. Zeker de moeite om nog eens terug te gaan!
Previous
Next
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email