Reserveren

Kun je online geen reservering meer maken? Bel ons dan op 0161-785461 en wij vertellen je gelijk of we nog een tafel beschikbaar hebben. Vergeet je niet speciale (dieet)wensen of allergieën door te geven bij je reservering?

Wij reserveren standaard een tafel in het restaurant zodat je altijd binnen een plekje hebt als het weer ineens omslaat. Mocht het lekker weer zijn, kunnen we ter plekke een gezellige tafel in onze voor- of achtertuyn uitzoeken.

Dineren met een groep
Om de kwaliteit van onze gerechten te bewaken serveren wij tijdens het diner voor groepen vanaf 9 personen een verrassingsmenu. Hierbij kan elke gast zijn of haar wensen of allergieën doorgeven. Reserveren voor grotere groepen kan alleen telefonisch via 0161-785461.

Binnen zijn honden volgens de Nederlandse wetgeving niet toegestaan. Assistentiehonden uitgezonderd.

Openingsdagen tijdens de feestdagen
19 februari – Carnavalszondag gesloten
20 februari – Carnavalsmaandag gesloten
24 december – Geopend tot 15:00 uur
25 december – Eerste Kerstdag geopend vanaf 17:00 uur.
26 december – Tweede Kerstdag geopend vanaf 17:00 uur.
31 december – Oudjaarsdag geopend tot 15:00 uur
1 januari – Nieuwjaarsdag gesloten

Contact

Bisschop de Vetplein 9
5126 CA Gilze
0161-785461
info@dehuyskamergilze.nl

Parkeren naast de Huyskamer

Je kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein naast ons restaurant of op de parkeerplaatsen aan de straatkant van het Bisschop de Vetplein.

Recensies

M.E. Meijerink-van den Bos
Review per e-mail
Lees verder
Gisteravond hebben wij bij jullie - op uitnodiging van onze vrienden Havermans uit Gilze - mogen eten. Onze complimenten voor de moderne maar toch warme inrichting. Ook perfect zittende stoelen die niet direct uitnodigen om haast te maken. Vriendelijke ontvangst en goede uitleg. Tot onze verrassing stond er - op de toch al mooie - kaart ook rogvleugel. Wij hebben deze alleen kunnen eten in België of - op bestelling - in een visrestaurant op Texel. Wij hebben deze uiteraard besteld, voorafgegaan door heerlijke coquilles. De vis was perfect klaargemaakt en zonder baleinen. Ook het nagerecht (cheesecake voor mij en kaasplank voor mijn echtgenoot). Het bijpassende wijnarrangement was verrassend. Kortom: goed gastvrouwschap-verfijnde keuken-voortreffelijke ambiance resulteren in een heerlijke culinaire avond en dat in Gilze!! Voor herhaling vatbaar!
Willem Starreveld
Facebook.com/willem.starreveld
Lees verder
Ik woon ca 40 jaar in Gilze en nu is er eindelijk een restaurant waar je fantastisch kan dineren met ingrediënten die in geen jaren in Gilze werden geserveerd, Uitstekende prijs-kwaliteit, het 5-gangen verrassingsmenu is echt een culinaire topper!
Anka van der Bruggen
Facebook.com/AnkavanderBruggen
Lees verder
We hebben heerlijk gegeten!!! We werden leuk en spontaan geholpen, ook de kok kwam gezellig even aan tafel met zijn schitterend nagerecht als verrassing voor onze Jarige Jop!
Michel Slink
Facebook.com/michel.slink
Lees verder
Heerlijk gegeten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Een jong en enthousiast team met prima service. Prijs/kwaliteit in prima balans. Complimenten aan gehele team. Wij raden het een ieder aan en komen snel terug.
Previous
Next