Restaurant met private dining tussen Tilburg en breda

Of je nu met de fiets door Brabant wil touren, opzoek bent naar het beste restaurant of een speciale vergaderlocatie: bij De Huyskamer staan we voor je klaar! Als restaurant met private dining Tilburg kan je bij ons ook culinair genieten terwijl de kinderen zich vermaken. Daardoor heeft iedereen plezier!

Restaurant met private dining Tilburg tussen Tilburg en Breda. Culinair genieten!

Het beste van het beste

Bent u opzoek naar een restaurant met private dining Tilburg Breda zodat u culinair geniet? Dan is De Huyskamer Gilze de perfecte locatie! De Private Dining ruimte van De Huyskamer is de ideale locatie om in een besloten setting te lunchen, vergaderen, borrelen of dineren en biedt plaats aan 10 – 17 personen. De warme, ongedwongen historische sfeer maakt het modern ingerichte pand tot een prachtige locatie om met een gezelschap bijeen te komen. Een volledig verzorgd diner, een heerlijke borrel in onze lounge met bar of een bruiloftsdiner in stijl, eigenlijk is niet onmogelijk bij De Huyskamer Gilze. 

Gemak voor iedereen

Als een van de weinige locaties met een terras met private dining weten wij precies hoe we u culinair in de watten kunnen leggen. Ook als u na een dagje in de Efteling perfect wil afsluiten in intiem gezelschap dan is ons restaurant met private dining de geschikte locatie. Privé uit eten in private dining Tilburg was nog nooit zo makkelijk! Wij zorgen voor u en voor uw gezelschap. 

We staan voor je klaar!

Dus kom naar De Huyskamer Gilze om zeker te weten dat aan al je wensen wordt voldaan! We durven zelfs te stellen dat we het beste restaurant in Gilze Rijen Tilburg Breda zijn. En dat bewijzen we graag tijdens een culinair diner, lunch in de buitenlucht of met onze service waardoor jouw zakelijke meeting vlekkeloos verloopt.