Beste terras van nederland

Of je nu met de fiets door Brabant wil touren, opzoek bent naar het beste restaurant met groot verwarmd achterterras of een speciale veranda of serre: bij De Huyskamer staan we voor je klaar! De grootte van de groep maakt niet, evenals de leeftijden. We zijn een restaurant dat iedereen op elk moment van de dag bediend. Dus zocht u het beste terras Tilburg Breda, zoek dan niet verder! 

Aan de achterzijde van ons restaurant vind je ons grote achterterras met tuinkamer. De tuinkamer is een onderdeel van ons terras die geheel afgesloten en verwarmd kan worden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat wij van deze ruimte het gehele jaar door gebruik kunnen maken ongeacht het weer voor maximaal 6o personen. Tot in de late uurtjes op een mooie zomerdag onder de overkapping en evt. met de heather aan genieten van een á la carte diner.

Beste verwarmde overdekte terras tussen Tilburg en Breda in de gemeente Gilze-Rijen

Misset horeca terras top 100

En daardoor kennen we alle kneepjes van het horeca vak. Je kan op ons overdekte terras lunchen in de omgeving van Van der Valk Hotel Gilze Tilburg en de natuurlijke omgeving waardoor je heerlijk tot rust komt. Buiten de deur eten was nog nooit zo letterlijk en ontspannend. We maken de hele dag door de lekkerste gerechten voor de lunch en het diner. Tussendoor bent u ook altijd welkom voor een borrel met nacho’s in onze veranda. En als het niet zo’n lekker weer is kan u natuurlijk ook terecht in ons sfeervolle restaurant voor net zo’n lekkere gerechten! Ook in onze tuinkamer serre veranda is het heerlijk bourgondisch vertoeven!

Van lunch tot diner

Niets gaat boven een lunch in de zon op het achterterras. En al helemaal niet als dat zo dicht bij huis te vinden is. Het enige wat u hoeft te doen is op ons terras te zitten en bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat alles voor de rest op rolletjes verloopt. Lunchen in de natuur is de perfecte manier om tussen alle drukte door even te ontspannen en de rest van de dag voldaan door te komen.

Maar ook als u later op de dag langs wil komen verwelkomen we u nog net zo graag! Heerlijk dineren en daarna borrelen. De Huyskamer is de ideale locatie voor een geslaagde avond.

We staan voor je klaar!

Dus kom naar De Huyskamer Gilze om zeker te weten dat aan al je wensen wordt voldaan! We durven zelfs te stellen dat we het beste restaurant met terras in Gilze Rijen Tilburg Breda zijn. En dat bewijzen we graag tijdens een culinair diner, lunch in de buitenlucht of met onze service waardoor jouw zakelijke meeting vlekkeloos verloopt.