Geniet in de Tuynkamer en op ons terras van een heerlijke lunch, borrel en diner!

Op het terras in onze achtertuyn, voortuyn of in onze overdekte tuynkamer kun je van woensdag tot en met zondag plaatsnemen voor een lunch, borrel of goed diner. Bij je terras reservering voor lunch of diner zorgen we er voor dat we binnen ook een tafel klaarzetten voor jouw gezelschap. Mocht het toch wat minder weer worden staat er altijd een mooi gedekte tafel voor je klaar! Bestellen kan ook via onze QR code op tafel. Zijn we even uit het zicht en is je glas leeg? Dan bestel je gewoon zelf een nieuw drankje of hapje! 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid de tuynkamer of een deel van het terras te reserveren voor een intieme lunch, borrel of diner met relaties, een feestelijk etentje geven met collega’s of een speciale gelegenheid vieren met familie en vrienden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

In 2022 zijn wij door Misset Horeca uitgeroepen tot beste terras van Noord-Brabant. En daar zijn we trots op!

We staan voor je klaar

De Huyskamer Gilze staat bekend als restaurant waar het altijd gezellig druk is. Toch is het ook mogelijk om samen met je familie, vrienden of met je collega’s intiem te lunchen of dineren in onze tuynkamer. Of het nu gaat om de verjaardag van oma die 80 wordt, een exclusief diner met die ene grote klant of vier je het zilveren huwelijk van je ouders. Voor elke gebeurtenis tot maximaal 60 personen kun je in onze schitterende tuynkamer terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in onze tuynkamer.