Uit eten Gilze Rijen Tilburg Breda

Of je nu met de fiets door Brabant wil touren, op zoek bent naar het beste restaurant of een speciale vergaderlocatie: bij De Huyskamer staan we voor je klaar! Als je wil uit eten Tilburg Breda dan zetten wij alles graag voor je neer. De grootte van de groep maakt niet, evenals de leeftijden. We zijn een restaurant dat iedereen op elk moment van de dag bediend. Dus zocht u op ‘restaurant Rijen’ of ‘lunchen Rijen’, zoek dan niet verder, want als restaurant in Gilze hebben wij de perfecte locatie.

Uit eten Gilze Rijen Tilburg Breda

Ontspannen buiten eten

En daardoor kennen we alle kneepjes van het horeca vak. Je kan bij ons lunchen in de bossen in de achtertuin waardoor je heerlijk tot rust komt. Buiten eten Tilburg was nog nooit zo letterlijk en ontspannend. We maken de hele dag door de lekkerste gerechten voor de lunch en het diner. Tussendoor bent u ook altijd welkom voor een borrel. En als het niet zo’n lekker weer is kan u natuurlijk ook terecht in ons sfeervolle restaurant voor net zo’n lekkere gerechten!

Lunchen Tilburg

Niets gaat boven een lunch in de zon. En al helemaal niet als dat zo dicht bij huis te vinden is. Het enige wat u hoeft te doen is op ons terras te zitten en bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat alles voor de rest op rolletjes verloopt. Lunchen in de natuur is de perfecte manier om tussen alle drukte door even te ontspannen en de rest van de dag voldaan door te komen.

We staan voor je klaar!

Dus kom naar De Huyskamer Gilze om zeker te weten dat aan al je wensen wordt voldaan! We durven zelfs te stellen dat we het beste restaurant in Gilze Rijen Tilburg Breda zijn. En dat bewijzen we graag tijdens een culinair diner, lunch in de buitenlucht of met onze service waardoor jouw zakelijke meeting vlekkeloos verloopt.