Vergaderlocatie Tilburg Breda

Of je nu met de fiets door Brabant wil touren, opzoek bent naar het beste restaurant of een speciale vergaderlocatie: bij De Huyskamer staan we voor je klaar! De grootte van de groep maakt niet, evenals de leeftijden. We zijn een restaurant dat iedereen op elk moment van de dag bediend. Dus zocht u het beste restaurant Hilvarenbeek, zoek dan niet verder!

Vergaderlocatie tussen Tilburg en Breda

Alles voor de perfecte meeting

Onze vergaderlocatie is flexibel inzetbaar. Daardoor kan u er met een groep overleggen, maar bijvoorbeeld ook presentaties geven of netwerken. Ondertussen zorgen wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt, want met tevreden partners wordt onderhandelen een stuk leuker (en makkelijker). Naderhand ook dineren met uw gezelschap? Dat kan geregeld worden. Wij maken graag de lekkerste gerechten in ons bijzonder restaurant om uw zakelijke meeting perfect af te sluiten. Je werkt tenslotte beter met een volle maag.

Vergaderen Tilburg Breda

Dus komt u gerust eens vergaderen in de omgeving van Tilburg Breda! Zelfs wanneer de zon schijnt en u geen zin heeft om binnen te zitten kan u met zakenrelaties afspreken op ons prachtige terras. En in de winter zetten we graag onze openhaard voor u aan. Uw afspraken zullen er alleen maar beter op worden wanneer u besluit te overleggen bij De Huyskamer. Gelegen in een natuurlijke omgeving is dit de perfecte afwisseling ten opzichte van het kantoor. Geen uitzicht op andere kantoorpanden of de snelweg. Planten en bomen vormen hier juist het decor.

We staan voor je klaar!

Dus kom naar De Huyskamer Gilze om zeker te weten dat aan al je wensen wordt voldaan! We durven zelfs te stellen dat we het beste restaurant in Gilze Rijen Tilburg Breda zijn. En dat bewijzen we graag tijdens een culinair diner, lunch in de buitenlucht of met onze service waardoor jouw zakelijke meeting vlekkeloos verloopt.