zakelijk

Bent u op zoek naar een interactieve meetingroom voor bijvoorbeeld een creatieve sessie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor een zakelijke lunch of diner verwelkomen wij u graag.

Interactieve meetingroom

Uniek in de regio is onze interactieve meetingroom. Zo bieden wij een fullservice smartboard waarmee ook uw collega’s op afstand de meeting realtime bij kunnen wonen.

Voor bedrijven in de regio Tilburg en Breda is onze meetingroom een perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Daarbij genieten u van de fraaie ligging, midden in de dorpskern van Gilze, met een heerlijk groen en bosrijk uitzicht. 

Voor ons is het vanzelfsprekend om u als zakelijke klant in de watten te leggen. Met liefde en plezier nemen we al uw praktische beslommeringen uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw werk, bijeenkomst of vergadering.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Zakelijke lunch en diner

Heeft u weinig tijd maar wilt u met uw gezelschap toch genieten van een culinaire lunch? Ga dan voor onze Quick Business Lunch; Hierbij krijgt u een twee-gangen lunch (voorgerecht en hoofdgerecht óf hoofdgerecht en dessert) binnen een uur geserveerd voor 24,50 p.p.

Onze keukenbrigade serveert u graag een culinair diner. Heeft u minder tijd? Speciaal voor zakelijke gasten bieden wij ook een Quick Business Diner aan. Wij serveren twee-gangen diner (voorgerecht en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert) binnen een uur voor 29,50 p.p.

Impressie van onze zakelijke ruimte

Hier komen de foto’s van de zakelijke ruimte.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email