Vergaderen bij De Huyskamer

Onze ‘Spreekkamer’ is een interactieve meetingroom, geschikt voor maximaal 14 personen, uitgerust met een hypermodern fullservice smartboard waarmee ook je collega’s op afstand de meeting realtime bij kunnen wonen. Bovendien worden alle gemaakte aantekeningen digitaal opgeslagen. Na de meeting kunnen deze makkelijk naar de collega’s worden gemaild. Zo krijgt iedere deelnemer een goed overzicht van de gemaakte afspraken en aantekeningen. Door efficiënt te vergaderen worden er kosten en tijd bespaard.

Voor bedrijven in de regio Tilburg en Breda is onze meetingroom een perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Daarbij genieten zij van de fraaie ligging, midden in de dorpskern van Gilze, met een heerlijk groen en bosrijk uitzicht in onze achtertuyn of in onze tuynkamer. Ideaal voor een informele borrel na uw meeting. Wij kunnen onze tuynkamer of achtertuyn inrichten met statafels en zittafels of een combinatie van beiden, speciaal naar uw wensen! U kunt een drankje en hapje bestellen op nacalculatie of kiezen uit een van onze speciaal samengestelde arrangementen.

Voor ons is het vanzelfsprekend om u als zakelijke gast in de watten te leggen. Met liefde en plezier nemen we al uw praktische beslommeringen uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw werk, bijeenkomst of vergadering.

2 uur

Vergader arrangement
10
00
per persoon
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Onbeperkt plat- en bruiswater
 • Gebruik digitale smartboard
 • Notitieblokjes, pennen en pepermunt op tafel
 • Gratis gebruik van ons zakelijk wifi-netwerk
 • Geen extra kosten voor zaalhuur

4 uur

Vergader arrangement
15
00
per persoon
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Onbeperkt plat- en bruiswater
 • Gebruik digitale smartboard
 • Notitieblokjes, pennen en pepermunt op tafel
 • Gratis gebruik van ons zakelijk wifi-netwerk
 • Geen extra kosten voor zaalhuur

8 uur

Vergader arrangement
20
00
p.p. excl. lunch / diner en overige dranken
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Onbeperkt plat- en bruiswater
 • Gebruik digitale smartboard
 • Notitieblokjes, pennen en pepermunt op tafel
 • Gratis gebruik van ons zakelijk wifi-netwerk
 • Geen extra kosten voor zaalhuur

Wij maken graag een offerte op maat voor je!

Tim Kusters

Eigenaar

Een vergaderlocatie midden in de natuur

Bij De Huyskamer Gilze staat vergaderen centraal als een essentieel onderdeel van zakelijke bijeenkomsten. Met een sfeervolle en moderne locatie biedt De Huyskamer Gilze de ideale omgeving voor vergaderingen die productief, inspirerend en plezierig zijn.

De Huyskamer Gilze bevindt zich te midden van het prachtige Brabantse landschap, omringd door rust en natuur en toch midden in het bruisende dorpscentrum. De idyllische omgeving creëert een ontspannen ambiance waarin deelnemers zich gemakkelijk kunnen concentreren en focussen op de agenda van de vergadering.

De vergaderruimte in De Huyskamer Gilze is ruim voor 14 personen en sfeervol, goed uitgerust en van alle moderne gemakken voorzien. De faciliteiten omvatten audiovisuele apparatuur, whiteboards en razendsnelle internetverbinding, waardoor presentaties vlekkeloos verlopen en interactie met de deelnemers moeiteloos verloopt.

Wat De Huyskamer Gilze onderscheidt, is de persoonlijke en gastvrije service die we bieden. Het toegewijde team staat klaar om elke vergadering tot in de puntjes te verzorgen, van het regelen van koffie en thee tot het serveren van heerlijke lunches, borrels tijdens de pauze en bourgondische diners. Hierdoor kunnen deelnemers zich volledig concentreren op de vergadering, wetende dat alle praktische zaken worden afgehandeld.

Wij begrijpen dat vergaderingen niet alleen om werk draaien, maar ook om de mensen. Daarom streven we ernaar om een comfortabele en huiselijke sfeer te creëren. Bourgondisch en gezellig. Tijdens pauzes kunnen deelnemers genieten van een wandeling door de tuin of even ontspannen in de gezellige loungeruimte in onze achtertuyn. Deze informele momenten kunnen de creativiteit en samenwerking tussen deelnemers bevorderen, wat leidt tot meer effectieve besluitvorming en oplossingen.

Of het nu gaat om een kort overleg, een brainstormsessie of een uitgebreide strategische vergadering, bij De Huyskamer Gilze vinden we het belangrijk om aan de specifieke behoeften van onze gasten te voldoen. Flexibele arrangementen en een scala aan opties stellen u in staat om een vergadering op maat samen te stellen die aan uw eisen en budget voldoet.

De Huyskamer Gilze gelooft dat een succesvolle vergadering niet alleen een kwestie is van een goed georganiseerde ruimte, maar ook van aandacht voor detail en een oprechte interesse in het succes van elke bijeenkomst. Door deze toewijding heeft De Huyskamer Gilze een uitstekende reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor zakelijke vergaderingen.

Kortom, bij De Huyskamer Gilze staat vergaderen gelijk aan een professionele, gastvrije en inspirerende ervaring in een prachtige omgeving. Het is de ideale plek om met collega’s, klanten of partners bijeen te komen en waar productieve en waardevolle resultaten worden bereikt.