zakelijk

Ben je op zoek naar een interactieve meetingroom voor bijvoorbeeld een creatieve sessie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor een zakelijke lunch of diner verwelkomen wij je graag.

De Spreekkamer’

Uniek in de regio is onze interactieve meetingroom ‘De Spreekkamer’. Genoemd naar de spreekkamer van de nonnen die zich vanaf de jaren ’60 in ons pand bevond. 

Onze ‘Spreekkamer’ is uitgerust met een hypermodern fullservice smartboard waarmee ook je collega’s op afstand de meeting realtime bij kunnen wonen. Bovendien worden alle gemaakte aantekeningen digitaal opgeslagen. Na de meeting kunnen deze makkelijk naar de collega’s worden gemaild. Zo krijgt iedere deelnemer een goed overzicht van de gemaakte afspraken en aantekeningen. Door efficiënt te vergaderen worden er kosten en tijd bespaard. 

Voor bedrijven in de regio Tilburg en Breda is onze meetingroom een perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Daarbij genieten zij van de fraaie ligging, midden in de dorpskern van Gilze, met een heerlijk groen en bosrijk uitzicht in onze achtertuyn. Ideaal voor een informele borrel na uw meeting. 

Voor ons is het vanzelfsprekend om u als zakelijke klant in de watten te leggen. Met liefde en plezier nemen we al uw praktische beslommeringen uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw werk, bijeenkomst of vergadering.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Zakelijke lunch & diner

Heeft u weinig tijd maar wilt u met uw gezelschap toch genieten van een culinaire lunch? Ga dan voor onze Quick Business Lunch; Hierbij krijgt u een twee-gangen lunch (voorgerecht en hoofdgerecht óf hoofdgerecht en dessert) binnen een uur geserveerd voor 24,50 p.p.

Onze keukenbrigade serveert u graag een culinair diner. Heeft u minder tijd? Speciaal voor zakelijke gasten bieden wij ook een Quick Business Diner aan. Wij serveren twee-gangen diner (voorgerecht en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert) binnen een uur voor 29,50 p.p.

Gerrit Vermeulen
Gerrit Vermeulen
Firma Schilders BV Tilburg
Lees verder
Al meerdere keren hebben wij gebruik gemaakt van 'De Spreekkamer' bij De Huyskamer in Gilze. Wat ons enorm aanspreekt is de professionele bediening en gastvrijheid van de heren en dames op de werkvloer. Een gemoedelijke borrel na afloop in de achtertuin maakt een dag in 'De Spreekkamer' bij De Huyskamer compleet. Wij komen zeker terug.
Quick Business dessert - juni 2019

Impressie van 'De Spreekkamer'

Onze achtertuyn

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email